Geniet van het EK Voetbal 2024!

Bent u een groot voetbal liefhebber en wilt u dit jaar een wedstrijd van het Nederlands elftal bijwonen? Rent-a-Tent heeft op diverse bestemmingen in Duitsland, prachtige campings op korte afstand van de verschillende stadions. Boek nu een volledig ingerichte tent of luxe stacaravan nabij Hamburg, Leipzig, Düsseldorf, Gelsenkirchen, Keulen, München, Stuttgart of Dortmund. Zo kunt u genieten van een campingvakantie en het EK voetbal!

Ek Voetbal - stadion
Ek Voetbal - Fans
Ek Voetbal - bal

Het EK voetbal 2024

Het EK voetbal 2024 start op 14 juni met de openingswedstrijd en eindigt op 14 juli met de grote finale. Er worden maar liefst 51 wedstrijden gespeeld, verspreid over 10 speelsteden in Duitsland. Het Nederlands elftal is ingedeeld in groep D. Ze nemen het in de groepsfase op tegen Polen, Oostenrijk en Frankrijk. Het verdere verloop van het EK wordt bepaald a.d.h.v. de eindstand in de groepsfase.

Het Nederlands team

Het Nederlandse team bestaat uit een mix van ervaren spelers zoals Virgil van Dijk en Frenkie de Jong, evenals opkomende talenten. Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman streeft oranje naar succes met hun kenmerkende aanvallende speelstijl. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans hopen op een sterke prestatie van Oranje tijdens het toernooi.

Beleef het EK voetbal

Wilt u niets liever dan een wedstrijd bijwonen van het Nederlands elftal, boek dan nu uw verblijf op één van onze campings!

Bekijk hieronder de stadions met daarbij de afstand tot de camping en de verschillende speelrondes:

Bron/Source: www.ek2024duitsland.nl

Tour de France

Campings Tour de France

Bent u liefhebber van de Tour de France en wilt u ook deze zomer een etappe van dichtbij meemaken? Rent-a-Tent heeft op diverse vakantiebestemmingen vanwaar u de Tour de France kunt volgen en zien passeren.

Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant

Glampingvakantie in Europa

Kamperen in luxe? Bekijk al onze luxe accommodatie op de verschillende campings door heel Europa!

Huisdieren

Op vakantie met uw huisdier

Ga deze zomer op kampeervakantie en neem uw huisdier mee. Bekijk alle campings waar huisdieren zijn toegestaan.