Stacaravan huren in de Dordogne

Rent-a-Tent biedt luxe stacaravans aan in de Dordogne! Voor veel Nederlanders is de Dordogne een veelzijdige vakantiestreek om meer dan één keer te bezoeken. Breng een bezoek aan de middeleeuwse stad Sarlat, waar het grote plein met de kathedraal St. Sacerdos de blikvanger vormt.

Rivier Camping Chateau de Verdoyer
Dordogne
Zonnebloemvelden Frankrijk
Bekijk alle fotos (4 )

Authentieke Franse sfeer

Naast Sarlat zijn er nog vele andere sprookjesachtige stadjes en dorpjes met een typische Franse sfeer in de omgeving te vinden. Deze sfeer komt helemaal tot uiting tijdens een rondrit. De route leidt u langs tal van kleine dorpen en ook de beroemde bedevaartstad Rocamadour wordt natuurlijk niet vergeten.

Culinair genieten

Wanneer u besluit uw vakantie door te brengen in de Dordogne, vergeet u dan niet een riviertocht te maken over rivier de Vézère. De Dordogne is ook een gastronomische streek, bekend om haar ‘Foie Gras’ en vele betaalbare restaurantjes.

Op en top luxe!

Rent-a-Tent biedt u een verblijf aan in een stacaravan op familiecamping in de Dordogne. Kies voor het comfort en luxe van een stacaravan, voorzien van een ruim woon- en slaapgedeelte. Uw stacaravan is uitgerust met een volledig ingerichte keuken met kookgelegenheid, koelkast met vriesvak en een complete inventaris.

Combineer het voordeel van uw eigen luxe faciliteiten met de gezelligheid van de camping