De leukste stranden van Languedoc-Roussillon

De Languedoc-Roussillion heeft een zeer uitgestrekte kustlijn langs de Middellandse Zee, met zeer veel badplaatsen waar u veel verschillende strandjes vindt. U vindt hier kiezelstranden, ongerepte zandstranden tot zeer fijne zandstranden, oftewel keuze genoeg aan stranden In Languedoc-Roussillon!

strand bij camping Serignan Plage
strand camping Domaine Les 3 Lacs du Soleil
Strand bij camping Domaine de Chalain

Sérignan Plage

De zee bij Sérignan Plage staat bekend als zeer schoon en met helder water. Ook het fijne zandstrand is heerlijk om aan te liggen. Door de grootte van dit strand in Languedoc-Roussillon kunt u in alle rust een leuk plekje opzoeken en is er ruimte genoeg om te kunnen genieten van spelletjes op het strand. Het strand ligt op loopafstand van camping Sérignan Plage.

De baai van Paulilles

De baai van Paulilles is een beschermd natuurgebied, waardoor u hier in alle rust kunt genieten van het ongerepte strand en de zee. U zult hier geen strandtenten met ligbedden of iets dergelijks tegenkomen. De baai ligt beschut achter de berg Albères, tussen de rotswanden van deze berg vindt u drie inhammen met strandjes. Het zijn alle 3 prachtige kleine kiezelstrandjes. Deze baai vindt u op (ca.) 15 min rijden van camping La Sirène.

Portiragnes Plage

Het strand Portiragnes Plage ligt op ongeveer 25 minuten rijden vanaf camping Sérignan Plage. Het is een fijn zandstrand met zeer kalm water (geschikt voor kleine kinderen). Heeft u een hond mee op vakantie? Dan is dit strand in Languedoc-Roussillon perfect voor u! Portiragnes Plage heeft namelijk een speciale hondvriendelijke zone waar u samen met uw hond kunt genieten van zon, zee en strand. Elk jaar wordt er (in september) op het strand een groot vliegerfestival 'Festival du Vent' gehouden, ook leuk om naartoe te gaan!

Torreilles Plage

Op (ca.) 10 km van camping Ma Prairie ligt Torreilles Plage, dit is waarschijnlijk één van de meest natuurlijke badplaats die u in de buurt zult vinden. Het is een zeer lang, natuurlijk zandstrand. Torreilles Plage ligt daarnaast aan een gezellig oud dorpje, waardoor u heerlijk aan het strand liggen kunt combineren met het bezoeken van een lokale markt of heerlijk kunt genieten op één van de terrassen.

beziers frankrijk

Meer over de Languedoc-Roussillon

Wilt u meer weten over de regio rondom de Languedoc-Roussillon? Bekijk dan onze speciale Languedoc-Roussillon pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.