De leukste stranden van Languedoc-Roussillon

Bent u opzoek naar de perfecte strandvakantie? Dan is de Languedoc-Roussillion de bestemming voor u! De regio heeft namelijk een zeer uitgestrekte kustlijn langs de Middellandse Zee, met verschillende badplaatsen met leuke winkelstraten en gezellige terrassen. In de Languedoc-Roussillon vindt u kiezelstranden, ongerepte zandstranden en fijne zandstranden, oftewel meer dan genoeg keuze qua stranden In de Languedoc-Roussillon!

Familie op strand Serignan Plage
Luchtfoto Strand camping Serignan Plage
strand bij camping Serignan Plage

Sérignan Plage

De zee bij Sérignan Plage staat bekend als zeer schoon, met helder water en beschikt over een fijn zandstrand, heerlijk om aan te liggen! Door de grootte van het strand in de Languedoc-Roussillon kunt u er in alle rust een leuk plekje opzoeken en is er daarnast voldoende om te kunnen genieten van spelletjes op het strand. Het strand vindt u op loopafstand van camping Sérignan Plage.

Portiragnes Plage

Het strand Portiragnes Plage ligt op ca. 25 minuten rijden vanaf camping Sérignan Plage. Het is een fijn zandstrand met zeer kalm water en daarmee geschikt voor kleine kinderen. Heeft u een hond mee op vakantie? Dan is dit strand in Languedoc-Roussillon perfect voor u! Portiragnes Plage heeft namelijk een speciale hondvriendelijke zone waar u samen met uw hond kunt genieten van zon, zee en strand. Daarnaast wordt er elk jaar (in september) op het strand een groot vliegerfestival 'Festival du Vent' gehouden, een echte aanrader!

Torreilles Plage

Op (ca.) 1,3 km van camping Le Trivoly en op 4,5 km van camping Le Pré Catalan ligt Torreilles Plage. Een zeer lang, natuurlijk zandstrand en hoogst waarschijnlijk één van de meest natuurlijke badplaats die u in de omgeving zult vinden. Torreilles Plage ligt daarnaast aan een gezellig oud dorpje, waardoor u het relaxen aan het strand kunt combineren met een bezoek aan de lokale markt of een hapje en een drankje aan één van de terrassen.

Languedoc Roussillon

Meer over de Languedoc-Roussillon

Meer weten over de regio rondom de Languedoc-Roussillon? Bekijk dan de speciale Languedoc-Roussillon pagina van Rent-a-Tent!

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.