Collioure

Vakantie Languedoc-Roussillon

De Languedoc- Roussillon is een streek vol contrasten en waar de zon permanent schijnt. De zandstranden strekken zich over 200 km uit langs de Middellandse Zee.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Collioure uitzicht
Chateau van Puissalicon
beziers frankrijk
Bekijk alle fotos (4)

U wordt uitgenodigd om de sfeer van zon, geuren, kleuren en legendes van deze streek op te snuiven. Geniet van de wilde en ongerepte natuur, de kustlijn, wijngaarden en olijfbomen. U kunt heerlijk fietsen of wandelen in deze prachtige natuur. De kuststreek van de Languedoc-Roussillon is zowel een paradijs voor de watersporters als een ideale voor de liefhebbers van zon, zee en strand. In de Petite Camargue rijden nog steeds de traditionele ruiters rond de kudden stieren en paarden. Ook de kleurrijke traditie van de zoutzieders die het zout verzamelen in de zoutpannen van Aigues-Mortes leeft nog steeds voort.

Van de Camargue tot de Côte Vermeille, is de sfeer van de Middellandse Zee alom aanwezig. Bezoek Montpellier, een stad die door haar zonnige klimaat bij veel bezoekers in de smaak valt. In Béziers, de hoofdstad van de Languedoc- Roussillon, kunt u proeven van de heerlijke wijnen uit deze streek. Breng ook een bezoek aan prachtige plaatsen als Perpignan, met haar prachtige culturele bezienswaardigheden of maak een uitstapje naar Nîmes, de stad met de zeven heuvels. Deze stad ligt tussen de Provence en Languedoc en staat bekend om het erfgoed uit de oude historie.

Op zoek naar een topcamping voor jong en oud? Kies voor camping La Sirène of camping Sérignan Plage.

Camping Bon Port zwembad

Bon Port

Grote waterglijbaan Camping Serignan Plage

Glamping topper!

Serignan Plage

Buitenzwembad en glijbanen la Sirene

Luxe stacaravans en fantastisch waterpark

La Sirène

Buitenzwembad camping Ma Prairie

Ma Prairie

Camping les Sablines

Les Sablines

Camping La Chapelle

La Chapelle