Bungalowtent huren in de Provence

Rent-a-Tent biedt luxe bungalowtenten aan in de Provence! Deze Franse regio staat bekend om zijn geurige lavendel, zijn overweldigende natuur en de zachte kleuren van het ochtend- en avondlicht. In dit zuidoostelijke deel van Frankrijk hebben veel schilders en kunstenaars hun inspiratie opgedaan...

Provence camping Douce Quiétude Sandaya
Watersport Domaine du Verdon
lavendel provence
Bekijk alle fotos (4 )

Schitterend natuurschoon

De Provence, gelegen in het zuidoosten van Frankrijk, is een paradijs voor natuurliefhebbers. De adembenemende Les Gorges du Verdon, een indrukwekkende kloof bij rivier De Verdon, wordt ook wel de ‘Europese Grand Canyon’ genoemd. De rivier komt uit in het stuwmeer Le Lac de Sainte Croix, waar volop watersportmogelijkheden zijn. Houdt u meer van cultuur? Breng een bezoek aan de oude vestingstad Castellane, een oude vestingstad aan de voet van een 184 m hoge rotspunt!

Kamperen in de Provence

Rent-a-Tent biedt u een verblijf in een compleet ingerichte bungalowtent op mooie campings in de Provence. Uw bungalowtent is van alle gemakken voorzien. U slaapt op een comfortabel bed en het keukengedeelte bestaat uit een gasfornuis, koelkast en een complete keukeninventaris. Daarnaast beschikt u over stoelen, een tafel en een parasol, waardoor u een groot gedeelte van uw vakantie in de buitenlucht doorbrengt.

Kindercampings

Bovendien biedt Rent-a-Tent eveneens kindercampings aan, voorzien van geweldige faciliteiten als zwembaden met glijbanen, kinderanimatie en gezinsrestaurants. Kies voor een goedkope vakantie in de Provence, boek een bungalowtent van Rent-a-Tent!