Safaritent huren in Frankrijk

Wilt u een compleet ingerichte safaritent huren op een camping in Frankrijk? Voel u als god in Frankrijk en vier uw vakantie in alle comfort en kampeer in een kompleet ingerichte safaritent! Uw luxe ingerichte safaritent staat bij aankomst al voor u klaar, u kunt gelijk van uw vakantie genieten! Rent-a-Tent heeft voor u de mooiste campingvakanties in Frankrijk op een rij gezet.

safaritenten by night camping Medrose
Zwembad met glijbaan camping Bon Port
Safaritent camping Medrose Rent-a-Tent
Bekijk alle fotos (4 )

Safaritenten in Frankrijk

Niet voor niets is Frankrijk al jaren de meest geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders. Frankrijk is van alle markten thuis en de mogelijkheden zijn legio. En zo biedt Rent-a-Tent ook verschillende types safaritenten, met en zonder houten vlonder en sommige zelfs met sanitair.

Safaritent Caramel
Deze safaritent heeft een luifel waar u heerlijk onder kunt zitten.

Safaritent Almond
Deze Safaritent Almond met een volledig houten dakconstructie staat op een houten vlonder heeft stevige bedden en een overdekt terras met ligstoelen.

Safaritent Olive
De Safaritent Olive biedt een prachtige robuuste uitstraling en is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Ook het bedlinnen is inclusief. Op het loungeterras kunt u heerlijk relaxen op de loungebedden.

Rent-a-Tent biedt u diverse types safaritenten op de mooiste campings in Frankrijk. Ook op onze campings in Frankrijk zorgen wij ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent.