Leuke pret- en waterparken in de Vendée

In de Vendée vind u verschillende gewelidge pret- en waterparken voor een geweldig dagje uit! Bij Rent-a-Tent vind u diverse pret- en waterparken, plezier voor het hele gezin! Geniet van één van de vele waterglijbanen, themaparken, avonturenparken en nog veel meer tijdens uw kampervakantie in de Vendée!

waterpark cap soleil
Glijbaan met band Serignan Plage
Karten bij camping Pra delle Torri

O' Gliss waterpark

Op ca. 15 km van camping L'Océano d'Or vindt u O' Gliss waterpark. O'Gliss waterpark is het grootste waterpark van de Vendée en tevens één van de grootste waterparken van Europa! Het park is opgedeeld in vier verschillende gedeeltes, waaronder een ondiep gedeelte voor kleine kinderen. Ook vindt u er een prachtig tropisch zwemparadijs met ligstrand, golfslagbad en zelfs een tapas bar. Ook is er ruim voldoende keuze aan glijbanen voor zowel jong als oud. U kunt er genieten van snelle glijbanen, glijbanen met banden, een wildwaterbaan en zelfs een schans die u in het water lanceert. Het waterpark heeft een handig bandjes systeem waarbij u via een bandje kunt betalen voor eten en drinken in het park (u kunt hier vooraf geld op zetten). Tijdens het hoogseizoen is het park iedere dag geopend van ca. 10.00 uur tot 19.00 uur. Indien u kaartjes wilt kopen raden wij het u aan om deze online te bestellen. Indien u een kaartje koopt heeft u tevens 40% korting (binnen de limiet van 10 dagen) op entree tot het Indian Forest adventurepark.

Themapark Le Puy du Fou

Het themapark Le Puy du Fou is hét bekendste park van de Vendée. Het park is internationaal beroemd om haar indrukwekkende en realistische shows. Het park is opgedeelt in verschillende tijdperken, die allen gefocust zijn op een gedeelte van de geschiedenis van de Vendée. Op een ruim uurt rijden vanaf camping Domaine de Beaulieu vindt u het themapark. Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen! Het park is in het hoogseizoen geopend van ca. 9.30 uur tot 22.30 uur.

Indian Forest adventurepark

Het Indian Forest adventurepark is prachtig gelegen in het bos. Hier kunnen zowel jonge kinderen als volwassenen leuke klim- en klauter parcours afleggen. Ook hebben ze een speciaal kindergedeelte met springkussens, trapwagens en in het hoogseizoen zelfs circuslessen en ponyritjes. Voor de oudere jeugd zijn er speciale opblaasbanen waar zij zich op kunnen uitleven. In het Indian Forest adventurepark kunt u tevens midgetgolfen, karten, paintballen (in het bos), boogschieten, rotsklimmen en zelfs watersprongen maken vanaf een grote schans (ook met bodyboard, fiets of skateboard). In teamverband strijden tegen elkaar? Ook dat is een mogelijk in het avonturenpark.

Het park is in het hoogseizoen iedere dag geopend van ca. 10.00 uur tot 20.00 uur. Indien u kaartjes wilt kopen raden wij het u aan om deze online te bestellen. Indien u een kaartje koopt heeft u tevens 40% korting (binnen de limiet van 10 dagen) op entree bij het O' Gliss waterpark. U vindt het park op ca. 20 min rijden vanaf camping L'Océano d'Or.

Attractiepark Parc des Dunes

Vanaf camping Domaine de Beaulieu is het ca. 15 minuten rijden richting attractiepark Parc des Dunes. Het park is vooral geschikt voor de jongere kinderen. Dit pretpark in de Vendée heeft een groot aanbod aan fantastische attracties, zo kunt u hier midgetgolfen, pedaalkarten, rodelen, trampoline springen, van waterglijbanen en nog heel veel meer. Het park staat bekend als een ideale vakantiebestemming voor families met kinderen en is dus zeker een bezoekje waard! Tijdens het hoogseizoen is het park iedere dag geopend van ca. 10.30 uur tot 19.00 uur.

Franse westkust

Meer over de Vendée

Wilt u meer weten over de regio rondom de Vendée? Bekijk dan onze speciale Vendée pagina.

Zwembadparadijs camping L'Oceano d'Or

L'Océano d'Or

Luxe glamperen met eigen sanitair? Op camping L'Océano d'Or vindt u de luxe stacaravan Mango!

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek pagina.