6x leuke kinderuitjes aan de Zeeuwse kust

Heeft u zin om tijdens Hemelvaart op avontuur te gaan? Van zeehondensafari's tot vroege vogelwandelingen: tijdens Hemelvaart is er aan de Zeeuwse kust van alles te beleven. Rent-a-Tent heeft voor u zes leuke uitjes in Zeeland op een rij gezet!

Zeeland
Zeeland
Deltawerken Zeeland

Zeehonden spotten – Baarland
Liever zeedieren spotten? U kunt natuurlijk ook mee met de ScheldeSafari vanaf Jachthaven ‘De Val’ Hoedekenskerke te Baarland. Hier trekt u een zwemvest aan en gaat u vervolgens aan boord van de ScheldeSafari, om over de prachtige Zeeuwse Westerschelde te varen en zeehonden in het wild te bewonderen. Spot de zeehonden die op zandbanken in het zonnetje liggen of die ineens naast de boot zwemmen!

Let op: van tevoren wel even reserveren. Op welke dag er gevaren wordt, is afhankelijk van het getij en de weersomstandigheden. Leuk voor het hele gezin; kinderen vanaf acht jaar mogen al mee op safari.

Neeltje Jans - Vrouwenpolder
Voor een educatief dagje uit gaat u naar Deltapark Neeltje Jans. Hier geniet u middenin de Oosterschelde van De Deltawerken, spetterende attracties en zeedieren. De kinderen kunnen hier ´zwemmen´ met haaien, de Deltawerken en zeehondenshows bezoeken of naar de Delta Experience gaan.

Nationaal Park Oosterschelde
Of ga vanaf Deltapark Neeltje Jans mee met de rondvaartboot Christiaan B, met een prachtig uitzicht op de stormvloedkering en de Zeelandbrug en de dikke toren van Zierikzee. Onderweg vertelt een gids alle ins en outs over Nationaal Park de Oosterschelde en de stormvloedkering, misschien spot u wel een rugvin van een bruinvis!

Vroege vogels - Oostkapelle
Op Hemelvaartsdag kunt u vroeg uit de veren gaan voor een Vroege vogelwandeling, een wandeltocht voor én met vroege vogels in Oostkapelle. In de Manteling van Walcheren broeden vele tientallen soorten vogels en dat is - met veel gejubel - hoorbaar! Deskundig vogelaar Jan Tuin laat u, op slechts een half uur rijden van Burg-Haamstede, optimaal genieten van de verschillend gebekte vogels.

Schip Ahoy - Terneuzen
Zijn uw kinderen gek van schepen en techniek? Vanuit Terneuzen kunnen jullie meevaren mee met de Historische Reddingboot MRB Carlot en krijgen jullie een inkijkje in de scheepvaartechniek. Bekijk de techniek van de reddingboot, de machinekamer, de stuurhut en de radiokamer en raak onder de indruk van de passende schepen.

  • Deze informatie is afkomstig van derden. Rent-a-Tent is niet verantwoordelijk voor foute informatie en/of niet tijdig gewijzigde informatie.
Strand camping Hof Domburg spelen op palen

Late check-out

Boek nu tijdens de Hemelvaart een late check-out. Tegen een speciaal tarief (€30 per accommodatie) checkt u zondag 2 juni uit om 18.00 uur i.p.v. 10.00 uur. Wilt u dit reserveren? Mail ons, na uw online boeking, dat u dit wilt bijboeken. Ook kunt u telefonisch contact op nemen, via: 0547-364080.

Vakantie Zeeland Pinksteren

Vakantie Zeeland

Voor een optimaal vakantiegevoel in eigen land hoeft u niet ver. Zodra u de toegangswegen tot Zeeland oprijdt, weet u dat u beland bent in dé vakantieprovincie bij uitstek in Nederland. Hier vindt u een perfecte combinatie van zon, zee, strand en duinen.