Vakantie Zeeland Pinksteren

Vakantie Zeeland

Zon, zee en strand...Zeeland is omgeven door prachtige zandstranden, duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden. Met zo'n 650 kilometer aan kustlijn valt er aan de Zeeuwse kust altijd iets te beleven.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Deltawerken Zeeland
Vakantie Zeeland
Zeeland
Bekijk alle fotos (4)

Verken de Zeeuwse stranden

Zeeland is opgebouwd uit een aantal schiereilanden die ooit losse eilandjes waren in de zee. Het is de perfecte plek om heerlijk uit te waaien en op één van de prachtige zandstranden tot rust te komen. Ook bevindt u zich in de zonnigste provincie van het land en bent u nooit verder dan vijftien kilometer van het water verwijderd...

Strandjutten en varen

De brede Zeeuwse stranden - van Domburg tot Renesse en Zoutelande - bieden tal van sportieve mogelijkheden of zijn juist helemaal verlaten. Hierdoor geniet u optimaal van eindeloze vergezichten en het ruisen van de branding. Banjer langs de vloedlijn, ga heerlijk zeilen in de zee of over het Veerse Meer en fiets langs prachtige historische stadjes als Domburg, Middelburg en Veere!

Historische stad

Middelburg, een historische stad aan de Westerschelde, ademt een maritieme sfeer. In deze prachtige kustplaats maakt u een rondvaart door de oude grachten en ontdekt u schitterende stranden als het Badstrand, het Nollestrand en de getijdestrandjes, die bij hoog water onder water verborgen zijn. Spot krabben en garnalen in de getijdepoeltjes of zoek hier de allermooiste schelpen uit.

Uitjes in Zeeland

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit? Van het spectaculaire Concert at Sea tot het Ringsteken: in het voor- en hoogseizoen worden in Zeeland allerlei leuke evenementen, festivals en markten georganiseerd.

Of het nu voor een week of een lange zomervakantie is: in Zeeland valt altijd iets te beleven!

Grand Lodgetent II camping de Pekelinge

Exclusieve Rent-a-Tent Grand Lodgetent | Op en Top Glamping!

Camping De Pekelinge

camping de Schotsman zwembad

Camping Schotsman

Zeeland

Uitjes in Zeeland

De Zeeuwse kust biedt tal van mogelijkheden voor een geweldige vakantie aan zee. Banjer langs de vloedlijn, maak een mooie strandwandeling en fiets langs prachtige historische stadjes als Domburg, Veere en Middelburg. In Zeeland valt altijd iets te beleven!