Strand aan Spina camping Village

Bungalowtent of stacaravan huren aan de Adriatische Kust

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de mooiste campings aan de Adriatische Kust, waar u een azuurblauwe zee en lange zandstranden vindt. Bovendien biedt deze kust volop excursiemogelijkheden: van de prachtige berggebieden bij de Kroatische grens tot de laagvlakte en de lagune van Venetië. Venetië is een must: loop hier over de Brug der Zuchten, bewonder schitterende kunstwerken in het Guggenheim Museum of ga naar het wereldberoemde San Marcoplein.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Adriatic Coast
Strand Vigna sul Mar
Venetië foto Pixaby
Bekijk alle fotos (4)

Excursies

Aan de Adriatische kust vindt u lange zandstranden en een azuurblauwe zee. Daarnaast biedt deze kust vele excursiemogelijkheden. Van de prachtige berggebieden bij de Sloveense grens tot de laagvlakte en de lagune van Venetië.

Romantisch Venetië

Het romantische Venetië zelf is een must. Geniet onder het genot van een heerlijke espresso of cappuccino van de taferelen die zich in straten van de stad afspelen en vaar met een gondel door de vele kanalen. Of stap aan boord van een vaporetto, een grote boot die dienst doet als bus en verschillende haltes in de stad aandoet.

Een alternatief is een boottocht naar één van de andere eilanden, zoals Murano. Aan de kust vindt u bovendien mooie schilderachtige plaatsen, waar u op een terras heerlijk geniet van een Italiaanse maaltijd.

Prachtige steden

Meer landinwaarts vindt u nog meer prachtige steden als Treviso, Verona of Padova. Aan de kust ligt het natuurpark Parco del Delta del Po. Ook Ferrara staat garant voor uitgebreide afwisseling. De stad is een must voor kunstliefhebbers, evenals Ravenna, wereldwijd beroemd om haar Byzantijnse mozaïeken.

Wilt u liever niet te lang in de auto zitten? Aan de kust zijn genoeg schilderachtige plaatsen waar u, op een terras, heerlijk geniet van een Italiaanse maaltijd.

Comfortabel kamperen in een bungalowtent

Op de camping aan de Adriatische Kust staat uw bungalowtent al voor u klaar. De luxe tent is van alle gemakken voorzien. U vindt er goede bedden met prima matrassen, een keukentje met kookgelegenheid, koelkast en keukeninventaris, stoelen, tafel en parasol, zodat u een groot gedeelte van uw vakantie heerlijk buiten in het zonnetje door kunt brengen.

Kies voor één van onze topcampings aan de Adriatische Kust!

Aquagym camping Parco delle Piscine

VakantieVerhaal: Aquagymmen aan de Adriatische kust

Vakantieganger Marck verbleef afgelopen zomer met zijn gezin op camping Rosapineta aan de Adriatische kust. ,,We hebben in het zwembad zelfs meegedaan aan een lesje aquagym. Dat vond mijn zoon van zeven erg leuk!", verklapt hij.