bootjes in attractiepark

Pret- en waterparken bij het Gardameer

Bent u op vakantie aan het Gardameer en wilt u met de kinderen een leuke activiteit doen buiten de camping? De regio rondom het Gardameer biedt veel leuke pret- en waterparken, waar u met het hele gezin volop geniet van spannende attracties en wilde glijbanen. Hier vervelen jullie je geen moment!

glijbaan II Belvedere
Camping Lido Gardameer
Camping Bella Italia waterpark

Attractiepark Gardaland

Attractiepark Gardaland is verreweg het bekendste pretpark bij het Gardameer. Het park is gelegen in het plaatsje Castelnuovo del Garda, slechts 2,5 km verwijderd van camping Pacengo. Ook vanaf camping Bella Italia is het maar ca. 10 minuten rijden naar het attractiepark. Het attractiepark telt circa 35 attracties, ook is het mogelijk om naar 7 verschillende theatershows te gaan. Pretpark Gardaland is een prima pretpark voor jong en oud! Naast het pretpark heeft Gardaland ook nog een eigen aquarium (Sea life Gardaland), dat geopend is in de maanden juli en augustus.

Avonturenpark Park Jungle Adventure

Op zoek naar een actief dagje uit tijdens uw vakantie aan het Gardameer? Park Jungle Adventure is een avonturenpark in San Zeno di Motagna waar u en uw gezin zich voor een dagje als Tarzan in de jungle wanen. Op het park kunnen jullie klimmen, klauteren, abseilen etc. Het park is verdeeld in verschillende spectaculaire routes (met allen een eigen moeilijkheidsgraad), waardoor er uitdaging is voor alle niveaus. Er is zelfs een speciaal kindergebied. Het park is geschikt is voor elke leeftijd en dagelijks geopend van ca. 10.00u tot 19.00u (in het hoogseizoen). Viert u vakantie aan het Gardameer op camping Cisano San Vito? Dan kunt u op 20 km afstand van de camping deze sportieve uitdaging aangaan!

Caneva Aquapark

Op loopafstand van camping Belverde ligt waterpark Caneva Aquapark, één van de grootste waterparken van Europa. Caneva Aquapark is een waterpark van meer dan 100.000 vierkante meter en is bijna geheel bedekt is met wit zand. Het park telt 15 waterattracties, 5 zwembaden (met golfslagbad) en leuke shows. Er zijn een flink aantal spectaculaire glijbanen aanwezig, waaronder ondergrondse en extreem snelle glijbanen. Voor jong en oud is er wat te beleven bij het Caneva Aquapark! Het park is in de maanden juli en augustus geopend van ca. 10.00u tot 19.00u.

Waterpark Cavour Parco Aquatico

Op zoek naar een rustiger waterpark? Waterpark Parco Acquatico Cavour is een waterpark met een rustig ontspannen sfeer en ligt wat verder van het Gardameer. Toch bent u vanaf camping Bella Italia ongeveer 15 minuten verwijderd van het park. De inrichting van het park is sfeervol. Zo geniet u op het waterpark van het geweldige 'Palm Beach', waar u vanaf een aangelegd wit zandstrand met palmbomen zo het helderblauwe water inloopt. Hoewel het park weliswaar minder groot is (met minder glijbanen) dan Caneva Aquapark, heeft het park genoeg te bieden op gebied van attracties. Waterpark Cavour Parco Aquatico is ideaal voor gezinnen met kinderen!

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.