Pret- en waterparken aan het Gardameer

Viert u vakantie aan het Gardameer en wilt u met de kinderen een leuke activiteit ondernemen? Rondom het Gardameer vindt u allerlei leuke pret- en waterparken. Hier geniet u met het hele gezin van spannende attracties en wilde glijbanen!

glijbaan II Belvedere
Camping Lido Gardameer
Camping Bella Italia waterpark

Attractiepark Gardaland

Attractiepark Gardaland is verreweg het bekendste pretpark bij het Gardameer. Het park is gelegen in het plaatsje Castelnuovo del Garda, slechts 2,5 km verwijderd van camping Pacengo. Ook vanaf camping Bella Italia is het maar ca. 10 minuten rijden naar het attractiepark. Het attractiepark telt circa 35 attracties, ook is het mogelijk om naar 7 verschillende theatershows te gaan. Pretpark Gardaland is een prima pretpark voor jong en oud! Naast het pretpark heeft Gardaland ook nog een eigen aquarium (Sea life Gardaland), dat in de maanden juli en augustus geopend is.

Avonturenpark Park Jungle Adventure

Op zoek naar een actief dagje uit tijdens uw vakantie aan het Gardameer? Park Jungle Adventure is een avonturenpark in San Zeno di Motagna, waar u en uw gezin zich voor een dagje als Tarzan in de jungle wanen. Op het park kunnen jullie klimmen, klauteren, abseilen, etcetera. Het park is verdeeld in verschillende spectaculaire routes (met allen een eigen moeilijkheidsgraad), waardoor er voor alle niveaus uitdaging is. Er is zelfs een speciaal kindergebied. Het park is geschikt is voor elke leeftijd en dagelijks geopend van ca. 10.00u tot 19.00u (in het hoogseizoen). Viert u vakantie aan het Gardameer op camping Cisano San Vito? Dan kunt u op 20 km afstand van de camping deze sportieve uitdaging aangaan!

Caneva Aquapark

Op loopafstand van camping Belverde ligt waterpark Caneva Aquapark, één van de grootste waterparken van Europa. Caneva Aquapark is een waterpark van meer dan 100.000 vierkante meter en is bijna geheel bedekt is met wit zand. Het park telt 15 waterattracties, 5 zwembaden (met golfslagbad) en leuke shows. Bovendien is er een flink aantal spectaculaire glijbanen aanwezig: van ondergrondse tot extreem snelle glijbanen. Voor jong en oud is er wat te beleven bij Caneva Aquapark! In de maanden juli en augustus is het park dagelijks geopend van ca. 10.00 tot 19.00 uur.

Waterpark Cavour Parco Aquatico

Zoekt u een rustiger waterpark? Waterpark Parco Acquatico Cavour, een waterpark met een rustige, ontspannen sfeer, ligt iets verder van het Gardameer af. Vanaf camping Bella Italia rijdt u in ongeveer 20 minuten naar het park toe. De inrichting van het park is sfeervol. Zo geniet u op het waterpark van het geweldige 'Palm Beach', waar u vanaf een aangelegd wit zandstrand met palmbomen zo het helderblauwe water inloopt. Hoewel het park weliswaar minder groot is (met minder glijbanen) dan Caneva Aquapark, heeft het park op het gebied van attracties genoeg te bieden. Waterpark Cavour Parco Aquatico is ideaal voor gezinnen met kinderen!

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale pagina 'Gardameer.'

Markt bij Gardameer

Nazomeren aan het Gardameer

Als in Nederland de temperatuur keldert en de bladeren van de bomen vallen, is het medio september nog prachtig zomerweer aan het Italiaanse Gardameer.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk onze pagina 'Zoek & Boek.'