omgeving aan meer camping Rio Vantone

Bungalowtent of lodgetent huren aan het Idromeer

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten en GlamLodge tenten aan het Idromeer! Het helderblauwe Idromeer is gelegen tussen het Gardameer en het Iseomeer, in de uitlopers van de Noord-Italiaanse Dolomieten. Het op een fjord lijkende meer is twaalf kilometer lang, twee kilometer breed en bovendien is de zwemwaterkwaliteit uitstekend.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Leren windsurfen camping Rio Vantone
Vakantie Idromeer
Idro meer
Bekijk alle fotos (4)

Zeilen, kite- en windsurfen

Deze ‘waterplas’ staat, dankzij de constante wind die er s’middags waait en de afwezigheid van grote motorboten, goed bekend onder wind- en kitesufers en zeilers. Het Idromeer is vooral geliefd, omdat het nog heerlijk rustig is, vergeleken met de drukte bij de grote meren. Een ideaal gebied voor wie houdt van de Italiaanse meren en bergen, maar het massatoerisme liever vermijdt.

Overnachten aan het Idromeer

Uw luxe bungalowtent staat al voor u klaar op een mooie camping aan het Idromeer, camping Rio Vantone. De tenten van Rent-a-Tent zijn compleet en comfortabel en bovendien staan in de slaapcabines bedden met prima matrassen. In de voortent vindt u daarnaast een keukengedeelte en tuinmeubilair, welke u naar buiten kunt verplaatsen. Kies voor comfort: huur - ook last minute - een ingerichte bungalowtent of GlamLodge tent op onze camping aan het Idromeer!

Zwembad en terras camping Rio Vantone

Camping Rio Vantone

  • Direct aan het Idromeer
  • Kleinschalige, sfeervolle familiecamping
  • Leuke mountainbiketochten in omgeving
  • Surfschool aan het strand
  • Zwembad met kinderspeelplaats
omgeving aan meer camping Rio Vantone

Vakantie Idromeer

Het schitterende helderblauwe Idromeer wordt omringd door hoge bergen en bossen, waar u heerlijk kunt vertoeven.