Stacaravan huren in Toscane

Rent-a-Tent biedt luxe stacaravans aan op de mooiste campings in Toscane, één van de mooiste streken van Italië. U vindt hier glooiende heuvels, wijn- en olijfgaarden, velden vol zonnebloemen, prachtige steden en een heerlijk klimaat! Toscane staat ook bekend om zijn heerlijke wijnen en Florence, Siena, Pisa en Lucca zijn slechts een greep uit de vele bijzondere bezienswaardigheden. In Toscane komt u niets tekort!

Toren van Pisa Pixaby
Omgeving camping Le Piannace
Luccs Toscane
Bekijk alle fotos (4 )

Glamping in Toscane

Verblijf in Toscane in een luxe stacaravan met eigen badkamer, toilet, warm & koud water en airconditioning. Rent-a-Tent biedt verschillende type stacaravans aan, variërend van de 4-kamerstacaravan Mango tot de stacaravan Estivo Premium. Ieder met een eigen indeling, maar allen compleet, luxe afgewerkt en gelijkwaardig. Al onze modellen hebben een ruim woon- en slaapgedeelte, volledig ingerichte keuken met kookgelegenheid, koelkast met vriesvak en een complete inventaris. Dekbedden zijn aanwezig, u hoeft alleen voor lakens en slopen te zorgen.

Campings van Rent-a-Tent

Wilt u ook van heerlijke glampingvakantie genieten in Toscane? Overnacht in Montescudaio op de levendige familiecamping Montescudaio in de luxe stacaravan Estivo Premium of boek een verblijf vlakbij zee op camping Park Albatros, vlakbij de Middellandse Zee!

Bij Rent-a-Tent zijn de mogelijkheden eindeloos!