Campingvakantie Venetiaanse Kust

De Venetiaanse kust staat al jaren bekend om haar verschillende badplaatsen met prachtige brede zandstranden. Lido di Jesolo, Caorle en Bibione zijn slechts een greep uit de vele toeristische plaatsen die bruisen van de energie. En dan ligt de wereldberoemde havenstad Venetië net om de hoek!

Venetië
Venetië
venetie
Bekijk alle fotos (4 )

Schitterende zandstranden

De Venetiaanse kust staat al jaren bekend om haar verschillende badplaatsen met haar prachtige brede zandstranden. Lido di Jesolo, Caorle en Bibione zijn maar een greep uit de vele toeristische steden die bruisen van de energie, waar u fijne winkels, discotheken, bars en restaurants vindt. Kinderen spelen op het strand en in de zwembaden en tieners gaan ´s nachts de discotheken in. Geniet van de vele winkels en restaurants, waar u ´s avonds op het terras de zon onder ziet gaan. Ook vindt u hier goede sportvoorzieningen en mooie fietsroutes!

Vlak aflopende zandstranden

Tussen Lido di Jesolo en Punta Sabbioni ligt Cavallino-Treporti, een kleine plaats met een prachtig vlak aflopend zandstrand. Het is erg rustig gelegen en heeft een aangename groene omgeving. Deze plaats is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Bibione ligt op een schiereiland tussen Venetië en Triëst. Er is een zeer breed, vlak aflopend strand en genoeg ruimte en mogelijkheden om te ontspannen.

Baia Sistiana

Baia Sistiana is genoemd naar de baai die een paar kilometer van Triëst ligt, een stad beroemd om haar kunst en geschiedenis. Het dorp ligt op een mooie plek, met uitzicht op de baai, waar uw blik verloren gaat in het diepblauwe en heldere water van de Adriatische Zee.

Drijvende stad Venetië

Waar u ook naartoe gaat, alle plaatsen liggen op redelijk korte afstand van Venetië. Dit betekent dat een dagtrip naar deze stad eigenlijk niet mag worden overgeslagen. De wereldberoemde havenstad Venetië is, per boot of openbaar vervoer, makkelijk bereikbaar vanaf onze campings.

Op 2 km afstand van camping Ca'Savio vindt u Punta Sabbioni, vanwaar u op de boot stapt naar Venetië.

Vakantie aan de Venetiaanse kust

Bent u op zoek naar een levendige camping met zwembaden en veel faciliteiten voor kinderen? Ga voor camping Ca'Savio in Cavallino-Treporti, waar u aan de Venetiaanse kust van een heerlijke campingpingvakantie geniet in een ingerichte bungalow-/lodgetent of luxe stacaravan. Wilt u een sportieve, actieve vakantie beleven met alle denkbare faciliteiten? Boek dan een verblijf op de top camping Pra' delle Tori, gelegen bij Caorle met eigen golfbaan en compleet winkelcentrum.

Bekijk nu ons complete aanbod familiecampings aan de Venetiaanse kust!