Stacaravan huren aan de Venetiaanse Kust

Rent-a-Tent biedt luxe stacaravans aan op de mooiste campings aan de Venetiaanse kust, bekend om haar verschillende badplaatsen met haar prachtige brede zandstranden en in de avond levendige boulevards. Voorbeelden hiervan zijn Lido di Jesolo, Caorle en Bibione die bruisen van energie. Waar u ook naartoe gaat, alle plaatsen liggen op redelijk korte afstand van Venetië. Dit betekent dat een dagtrip naar deze stad eigenlijk niet mag worden overgeslagen.

Venetië
Venetië
venetie
Bekijk alle fotos (4 )

Luxe kamperen aan de Venetiaanse kust

Kamperen met een 'glamorous' tintje? Op de camping aan de Venetiaanse kust geniet u in één van onze compleet ingerichte stacaravans comfortabel van het buitenleven, met luxe faciliteiten als een eigen badkamer met douche, toilet en warm en koud water. Alle stacaravans - variërend van de Stacaravan Estivo Premium tot de Stacaravan Venus - beschikken over airconditioning (op Ca’Savio tegen betaling) en zijn uitermate geschikt voor een gezinsvakantie.

Comfortabel slapen

U heeft keuze uit verschillende typen: ieder met een eigen indeling, maar allen compleet, luxe afgewerkt en gelijkwaardig. Alle accommodaties zijn voorzien van een ruim woon- en slaapgedeelte, een volledig ingerichte keuken met kookgelegenheid, echte bedden, een koelkast met vriesvak en een complete inventaris. Dekbedden zijn aanwezig, u hoeft alleen voor lakens en slopen te zorgen.

Bekijk nu ons complete aanbod familiecampings aan de Venetiaanse kust!