Safaritent huren aan de Venetiaanse Kust

De Venetiaanse kust staat al jaren bekend om haar verschillende badplaatsen met prachtige brede zandstranden. Lido di Jesolo, Caorle en Bibione zijn slechts een greep uit de vele toeristische plaatsen die bruisen van de energie. En dan ligt de wereldberoemde havenstad Venetië net om de hoek! Kampeer nu in stijl en huur een safaritent van Rent-a-Tent. Er zijn verschillende types safaritenten maar allemaal even comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Ook voor een safaritent kunt u terecht bij Rent-a-Tent!

Venetië
Venetië
venetie
Bekijk alle fotos (4 )

De Safaritenten van Rent-a-Tent aan de Venetiaanse kust.

Rent-a-Tent biedt op diverse campings aan de Venetiaanse kust safaritenten aan. De Safaritent Almond heeft een volledig houten dakconstructie en een ruimt overdekt terras. Deze luxe safaritent staat op een houten vloer. U vindt deze safaritent op de camping Portofelice en de camping Capalonga. Op de geweldige camping Portofelice staat ook de Safaritent Ivory. Deze safaritent is bijna identiek aan de safaritent Almond maar heeft een iets andere dakconstructie. Ook deze tent staat op een houten vlonder.

Super-de-luxe safaritent

Bent u op zoek naar een super de luxe safaritent met eigen badkamer met douche en toilet? Ook dan heeft Rent-a-Tent precies wat u zoekt: de Safaritent Olive. En ook deze vindt u op aan de Venetiaanse kust op camping Portofelice.

Volop keus aan Safaritenten bij Rent-a-Tent!