Zwembad camping Norcenni Girasole

Ontdek de leukste pret -en waterparken in Istrië

Istrië is in de afgelopen jaren een steeds populairdere vakantiebestemming geworden. Bij de vakantiebestemmingen aan de Adriatische kust zijn mede door het toerisme een aantal leuke waterparken gebouwd. Daarnaast zijn er ook een aantal themaparken in dit deel van Kroatië. Er zijn al met al voldoende pret- en waterparken in Istrië, waar u plezier kunt hebben met het hele gezin!

watergiljbaan
avonturenpark
glijbaan 2 Acapulco

Aquapark Istralandia

Aquapark Istralandia staat bekend als één van de leukste waterparken in Istrië (en Kroatië). Het waterpark heeft meerdere zwembaden, waaronder een golfslagbad, relaxbad en diverse kinderzwembaden. Het waterpark heeft daarnaast veel verschillende glijbanen voor jong en oud. De schuimparty die iedere dag om (ca.) half 5 wordt gehouden is leuk om mee te maken. Het park biedt veel relaxzones aan waar u rustig kunt bijkomen van al de waterpret en eventueel een hapje kunt eten of rustig wat kunt drinken. Op ongeveer 15 km van camping Lanterna ligt het waterpark. In het hoogseizoen is het park geopend van ca. 10.00u tot 18.00u. U heeft de keuze tussen een hele dag kaart of een halve dag kaart (halve dag kaart is van 14.00 uur tot 18.00 uur).

Waterpark Aquacolors

Op slechts (ca.) 1,5 km van camping Bijela Uvala ligt het waterpark Aquacolors. Het waterpark heeft een aantal leuke en diverse glijbanen, daarnaast is er een tropisch golfslagbad aangelegd en is er een kinderzwembad aanwezig. Er is een grote ligweide en heerlijk lange lazy river op het park, waar u heerlijk kunt relaxen. Het park is vooral geschikt voor tieners en ouderen, voor gezinnen met jongere kinderen raden wij het u meer aan om naar Aquapark Istralandia te gaan. Indien u het park binnengaat krijgt u een bandje, waar u gemakkelijk alles mee kunt afrekenen (en aan het eind van de dag voor moet betalen). Het waterpark in Istrië is in het hoogseizoen iedere dag van ca. 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. U heeft de keuze tussen een dagkaart, 6 uur ticket en 3,5 uur ticket.

Glavani park

Het Glavani park is een klimpark met diverse andere leuke attracties. U kunt hier klimmen en klauteren op verschillende routes die allemaal gemaakt zijn op basis van een bepaald niveau, hierdoor is er voor jong en oud wel een parcours om af te leggen. Indien u of uw kinderen moeite hebben met een parcours dan wordt u geholpen door het altijd zeer vriendelijke personeel. Daarnaast kunt u genieten van de andere attracties zoals een zip line, reuze schommel, vrije val sprong, klimmuur, menselijke katapult en kidsclub voor de kinderen. Het park ligt op ongeveer 20 km vanaf camping Bi Village en is een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Dinopark Funtana

Het dinopark Funtana is een leuk themapark in Istrië waar vooral gezinnen met jongere kinderen zich prima een dagje kunnen vermaken. Het park is mooi aangelegd en heeft een aantal leuke wandelroutes. Tevens zijn er leuke shows in het park te zien. Het park ligt op slechts (ca.) 1 km van camping Valkanela en is dagelijks geopend van ca. 10.00 uur tot 18.00 uur.

Istrië

Meer over Istrië

Wilt u meer weten over de regio rondom Istrië? Bekijk dan onze speciale Istrië pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.