Uitgaan in Istrië

Discotheken, bars en beachparty's: op het Kroatische schiereiland Istrië gaan ze door tot de zon opkomt. In bekende plaatsen als Porec, Pula en Vodnjan zijn cafés, pubs, clubs te vinden én worden zelfs strandparty's gehouden.

discotheek in Istrië Kroatië
Mensen uitgaan Istrië Kroatie
DJ in discotheek in Istrië

Uitgaan in Istrië, Porec

Voor het uitgaan in Istrië is Porec the place to be. Er is een ruime keuze uit uitgaansmogelijkheden, die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij selecteerden de grootste en mooiste discotheken, waarvan een aantal in Porec: een Kroatische uitgaansplaats op slechts vijf km van camping Bijela Uvala en tien km van camping Lanterna.

Club Byblos: Club Byblos is met plek voor 6500 duizend feestgangers (uit alle landen) ruim de grootste club van Porec. Byblos is het uithangbord voor uitgaan in Istrië: verschillende grote internationale Dj's en artiesten als David Guetta, Eric Prydz, The Shape Shifters en DJ Tiësto draaien in deze mooie, grote discotheek. 's Zomers is deze elke maandag tot zaterdag geopend en indien u in de zomervakantie in Porec uit wilt gaan, mag een bezoek aan deze club zeker niet ontbreken.
Club Villa: Club Villa is een grote openluchtclub waar u gedurende de dag plaatsneemt op het terras en 's nachts - onder de sterren - tot in de late uurtjes doorfeest.
Club Saint & Sinner: Club Saint & Sinner is een mooie discotheek aan de waterkant van de stad Porec, waar u zowel binnen- als buiten danst op (house)muziek en op het clubterras geniet van een drankje. In het hoogseizoen is Sinner dagelijks tot 2.00 uur geopend.

Lighthouse music Club, Vodnjan

Zoekt u een speciale club voor het uitgaan in Istrië? Op circa 15 km van camping Bi Village ligt één van de beste openlucht discotheken van Kroatië. Lighthouse Music Club in Vodnjan is een zeer grote discotheek volledig in de buitenlucht. Elk jaar komen hier duizenden feestgangers voor internationale Dj's, een uitgebreide drankkaart en een goede sfeer. De discotheek beschikt zelfs over een zwembad. Verblijft u op een camping bij Porec? Reisorganisaties huren regelmatig bussen in om deze club te bezoeken.

Uitgaan in Verudela, Pula

In het plaatsje Pula kunt u terecht bij één van de vele bars voor een lekker drankje, maar voor de echte discotheken moet u in de buitenwijken van Pula zijn. In de buitenwijk Verudela zijn populaire uitgaansgelegenheden als Pietas Julia en club Oasis. Maar met name bij Fort Bourguignon kunt u vooral in de zomermaanden heerlijk in deze populaire club uitgaan. Deze buitenwijk ligt op twaalf km afstand van camping Bi Village.

Rovinj - Kroatie

Meer over Istrië

Wilt u meer weten over de regio rondom Istrië? Bekijk dan onze speciale Istrië pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.