DJ draaien

Uitgaan in Istrië

het uitgaan in Istrië (Kroatië) wordt steeds populairder onder jongeren, tegenwoordig gaan er zelfs jongerenreizen naar vakantiebestemmingen in Istrië. Dit is ook niet zo raar, want het uitgaan in Istrië heeft u met vele discotheken, bars en beachparty's veel te bieden! Kroatië staat bekend om de wilde nachten waarin u volledig los kunt gaan in het feestgedruis. Wij hebben voor u een aantal leuke uitgaansgelegenheden op een rijtje gezet.

discotheek in Istrië Kroatië
Mensen uitgaan Istrië Kroatie
DJ in discotheek in Istrië

Uitgaan in Istrië, Porec

Voor het uitgaan in Istrië kunt u het beste in Porec zijn, hier heeft u ruime keuze uit verschillende uitgaansmogelijkheden en zult u zich zeker niet vervelen. Wij hebben een aantal discotheken voor u eruit gehaald, waarvan wij denk dat deze zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! Porec ligt op slechts (ca.) 5 km van camping Bijela Uvala en (ca.) 10 km van camping Lanterna.

Club Byblos: Club Byblos is met plek voor 6.500 duizend feestgangers (uit alle landen) ruim de grootste club van Porec. Byblos is het uithangbord van het uitgaan in Istrië en mede daarom komen hier verschillende grote internationale dj's als David Guetta en dj Tiësto. De discotheek is in de zomerperiode elke maandag tot zaterdag geopend. Indien u in de zomervakantie uit wilt gaan in Porec, dan mag u een bezoekje aan deze club zeker niet overslaan.
Club Villa: Club Villa is een grote openluchtclub waar u gedurende de dag plaats kunt nemen op het terras en 's nachts onder de sterren kunt feesten tot in de late uurtjes.
Club Saint & Sinner: Club Saint & Sinner is een mooie discotheek waar u zowel binnen- als buiten kunt feest vieren. Tevens kunt u heerlijk genieten van een lekker drankje op het terras. De club is in het hoogseizoen dagelijks geopend tot 2.00u 's nachts.

Lighthouse music Club, Vodnjan

Zoekt u een speciale club voor het uitgaan in Istrië? Op slechts ca. 15 minuten rijden vanaf camping Bi Village ligt één van de gaafste openluchtdiscotheken van Kroatië. Lighthouse Music Club in Vodnjan is een zeer grote discotheek volledig in de buitenlucht. Jaarlijks komen hier duizenden feestgangers voor de internationale dj's, uitgebreide drank kaart en goede sfeer. De discotheek heeft zelfs een zwembad voor de bezoekers. Zit u op een camping bij Porec? Er worden regelmatig bussen geregeld door (jongeren) reisorganisaties om deze club te bezoeken.

Uitgaan in Verudela, Pula

In het plaatsje Pula kunt u terecht bij één van de vele bars voor een lekker drankje, maar voor de echte discotheken moet u in de buitenwijken van Pula zijn. In de buitenwijk Verudela kunt u terecht bij populaire uitgaansgelegenheden als Pietas Julia en club Oasis. Maar met name bij Fort Bourguignon kunt u vooral in de zomermaanden heerlijk uitgaan bij deze populaire club. Deze buitenwijk ligt ook maar op slechts (ca.) 20 minuten van camping Bi Village.

Istrië

Meer over Istrië

Wilt u meer weten over de regio rondom Istrië? Bekijk dan onze speciale Istrië pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.