Watersporten in Istrië

Het schiereiland Istrië is perfect gelegen aan de Adriatische kust, waar u diverse watersportactiviteiten kunt beoefenen. U kunt hier - voor een voordelige prijs - onder andere kanoën, windsurfen, jetskiën, parasailen, duiken, paddelen en waterskiën. Aan watersporten in Istrië zijn er, voor zowel jong als oud, ruim voldoende mogelijkheden!

Parasailing in Istrië
waterskiën in Istrië, Kroatië

Diving Center Shark

Op ongeveer 30 minuten rijden van camping Bi Village bevindt zich Diving Center Shark, in het plaatsje Medulin. Zowel beginners als gevorderden kunnen voor deze watersport in Istrië terecht, want de Diving Center Shark staat garant voor een geweldige duikervaring. Indien u als beginner bij de duikschool komt, zult u onder begeleiding van een professioneel instructeur rustig leren duiken. De duikschool biedt verschillende cursussen aan (op diverse niveaus). Indien u tijdens uw vakantie op zoek bent naar een unieke ervaring, dan kunt u terecht bij de duikschool!

Jet ski rentals Porec Mz Prestige

Op zoek naar snelle watersporten in Istrië? Op ongeveer 10 minuten rijden vanaf camping Bijela Uvala bent u bij Mz Prestige in Porec. Bij Mz Prestige heeft u de mogelijkheid om een jetski te huren, waarmee u over het water kunt razen. De jetski's zijn van goede kwaliteit en u bent op het water vrij om te doen wat u wilt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om hier te flyboarden. Ook leuk voor de kinderen, maar ook voor u zelf, is een ritje op de bananenboot en/of de ufoboot. U kunt hier dus genieten van waterpret met het hele gezin!

Jistra Adventures, Kamenjak

Indien u zich wilt wagen aan avontuurlijke watersporten in Istrië, dan zit u bij Jistra Adventures volledig op uw plek. Bij Jistra Adventures kunt u kajakken of suppen bij de prachtige grotten en kliffen van Kamenjak. U kunt kiezen tussen verschillende pakketten, u heeft onder andere de keuze om te gaan kajakken onder de volle maan of te kajakken in de Kamenjak grotten. Bij elk pakket is een drankje of lunch inbegrepen (afhankelijk van het pakket wat u kiest). Jistra Adventures ligt op ca. 20 km van camping Bi Village.

Rovinj - Kroatie

Meer over Istrië

Wilt u meer weten over de regio rondom Istrië? Bekijk dan onze speciale Istrië pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.