Vakantie Drenthe

Dat Drenthe meer is dan het land van Bartje en de Hunebedden, ontdekt u tijdens een kampeervakantie in het Drentse landschap. Na een dag vol avonturen is het heerlijk relaxen voor uw eigen bungalowtent middenin de natuur.

Vakantie Drenthe foto camping Hunzedal
Hunebedden te Drenthe
Drenthe
Bekijk alle fotos (4 )

Volop avontuur

Het Drentse dorp Borger is een ideale bestemming voor outdooractiviteiten als wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Van vervelen is hier geen sprake; zo kunt u een spannende tocht maken door de worteltunnel op het Boomkroonpad, tevens het startpunt van schitterende boswandelingen. Een gezellig dagje uit? In Assen is altijd iets te beleven. Het TT Circuit zal bij iedere motorfanaat bekend zijn.

Dagje uit

Bewonder in het Nationaal Hunebeddeninformatiecentrum te Borger het grootste hunebed van Nederland (22 meter lang) en maak een tijdreis van 150.000 jaar door de Oerprovincie Drenthe. Ervaar hoe de eerste mensen leefden en sta oog in oog met de eerste bewoners! Een ander dagje uit? Ga naar het Kabouterland in Exloo, het Sprookjeshof in Zuidlaren of maak een wereldreis in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Kampeer in Drenthe

Uw luxe bungalowtent staat al voor uw klaar op een mooie camping in Drenthe. De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld met gescheiden slaapcabines en een garderobe. U slaapt comfortabel op een uitstekend bed met een prima matras. Verder is de tent uitgerust met een keukentje met koelkast, gastoestel en keukeninventaris en tuinmeubilair, zodat u een groot gedeelte van uw vakantie heerlijk buiten kunt doorbrengen.

Boek een verblijf op camping Hunzedal in het idyllische plaatsje Borger, met een indoor speeltuin en een campingzwemmeer.