Vakantie Salzburgerland

Het Salzburgerland kan zich beroepen op een prachtige combinatie van de belangrijke muziekstad Salzburg, de geboortestad van Mozart, omgeven door een ongeëvenaarde en ongerepte bergwereld.

Oostenrijk - Grossglockner Alpenstrasse
Werfen Salzburgerland Oostenrijk
Oostenrijk foto Schluga Seecamping
Bekijk alle fotos (4 )

Sfeervol Salzburgerland

Het Salzburgerland kan zich beroepen op de combinatie van een prachtige hoofdstad, Salzburg, met daaromheen een schitterende natuur met heldere bergmeren, ijzingwekkende bergtoppen, diepblauwe ijsgrotten en eeuwenoude zoutmijnen.

'Muziekstad' Salzburg

Ooit was het Salzburgerland het decor voor de bekende musical "the Sound of Music". De muziekstad Salzburg, de geboortestad van Mozart, wordt door zijn compactheid en gezelligheid door de gast zeer gewaardeerd. Natuurlijk moet u ook de bekende Mozartkugeln proeven.

Fietsen en wandelen

De afwisselende natuur van het Salzburgerland nodigt uit tot een sportieve vakantie. Ga heerlijk fietsen, mountainbiken, wandelen of neem een duik in een van de prachtige meren. U zult tijd tekort komen tijdens uw kampeervakantie in het Salzburgerland.

Kampeer in een ingerichte tent

Rent-a-tent heeft speciaal voor u de mooiste bestemmingen voor een kampeervakantie in het Salzburgerland op een rij gezet. Huur op familiecamping Woferlgut een compleet ingerichte bungalow- of lodgetent of de stacaravan Lime!

Lees het VakantieVerhaal van de familie Rosenkamp op camping Woferlgut!