Hallstatt in Oostenrijk

Campingvakanties in Oostenrijk

Huur een Bungalowtent of Stacaravan in Oostenrijk.

Reserveer een ingerichte bungalowtent of stacaravan in Oostenrijk, een veelzijdig vakantieland met cultureel erfgoed en schitterend natuurschoon. Markante bergen, diepgroene bossen en warme fonkelende meren liggen hier naast elkaar. Het land is rijk aan circa tweeduizend Alpengletsjers en vele rivieren: perfect voor rafting en wildwaterkajakken. Rent-a-Tent selecteerde voor u een aantal leuke en kindvriendelijke Oostenrijkse campings!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Landschap oostenrijk
camping woferlgut Nordic walking
Meer met bergen camping Woferlgut
Bekijk alle fotos (4)

Veelzijdig Österreich

Oostenrijk ligt in het centrum van Europa en is ongeveer twee keer zo groot als Nederland. Een kwart van de oppervlakte van het land behoort tot laag- en heuvelland, de rest behoort tot het middel- en hooggebergte. Zowel in de zomer als de winter brengen vele toeristen hun campingvakantie in Oostenrijk en verblijven ze een volledig ingerichte bungalow-, safari- of lodgetent en stacaravan.

In de lente verschijnt een zeer gevarieerde begroeiing met felle kleuren, De edelweiss, anemoon, viooltje, alsem, zeeroos, vuurlelie en de sneeuwroos zijn dan in volle bloei. Oostenrijk telt ongeveer 2000 Alpengletsjers.

Dit geeft ’s zomers prachtige vergezichten en biedt zelfs de mogelijkheid om in hoogzomer te gaan skiën. De vele Oostenrijkse rivieren zijn uitermate geschikt voor wildwaterkajakken of raften (de Inn de Moll, de Lieser, de Enns). De bevolking is enorm gemoedelijk en gastvrij: dit vindt u terug in de vele 'Stuben' waar u gezellig een drankje drinkt.