Hallstatt in Oostenrijk

Campingvakanties in Oostenrijk

Huur een Bungalowtent of Stacaravan in Oostenrijk.

Reserveer een ingerichte bungalowtent of stacaravan in Oostenrijk, het land dat u optimale condities biedt voor een afwisselende vakantie. Markante bergen, diepgroene bossen en warme fonkelende meren liggen hier naast elkaar. Het land telt ongeveer 2.000 Alpengletsjers. Dit geeft ’s zomers prachtige vergezichten. De vele rivieren zijn uitermate geschikt voor wildwater kajakken of raften. Vergeet niet om een warme apfelstrudel of Sachertorte te proberen. Hier is Oostenrijk immers beroemd om! Rent-a-Tent heeft een aantal leuke campings in Oostenrijk voor u geselecteerd!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Landschap oostenrijk
camping woferlgut Nordic walking
Meer met bergen camping Woferlgut
Bekijk alle fotos (4)

Oostenrijk ligt in het centrum van Europa en is ongeveer 2x zo groot als Nederland. Een kwart van de oppervlakte van Oostenrijk behoort tot laag- en heuvelland, de rest behoort tot het middel- en hooggebergte. Zowel in de zomer als de winter brengen vele toeristen hun campingvakantie door in een volledig ingerichte bungalowtent, safaritent of stacaravan in Oostenrijk.

In de lente verschijnt een zeer gevarieerde begroeiing met felle kleuren, De edelweiss, anemoon, viooltje , alsem, zeeroos, vuurlelie en sneeuwroos zijn dan in volle bloei. Oostenrijk telt ongeveer 2000 Alpengletsjers.

Dit geeft ’s zomers prachtige vergezichten en biedt zelfs de mogelijkheid om in hoogzomer te gaan skiën. Ook zijn vele rivieren uitermate geschikt voor wildwater kajakken of raften (de Inn de Moll, de Lieser, de Enns). De bevolking is gemoedelijk en gastvrij. Dit vindt u terug in de vele “Stuben” waar u gezellig een drankje kunt drinken.

De bekendste toeristische regio´s zijn ongetwijfeld Tirol, Salzburgerland en Steiermark.

Als u op een van uw ongetwijfeld vele rondritten door de omgeving aan het genieten bent, vergeet onderweg dan niet een warme Apfelstrudel of Sachertorte (chocoladetaart met abrikozen) te proberen. Hier is Oostenrijk immers beroemd om!

Zwembad

Camping Bella Austria

luchtopname nieuw zwembad Woferlgut

Camping Woferlgut

Speeltoestel in meer camping Natterer See

Camping Natterer See