Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media!

Rent-a-Tent in de media via TV, radio, kranten en magazine. Lees op deze pagina al het nieuws van onze organisatie in binnen- en buitenland.

Bus en bungalowtent
beheerders rat
Team Rent-a-Tent

Artikelen

Artikel Hof van Twente

Boek uw vakantie eens in Hof van Twente

Aan de ene kant is het mooi meegenomen, aan de andere kant is het jammer. De benaming 'rent a tent'staat inmiddels synoniem voor het huren van een tent op een camping. Veel mensen in Hof van Twente weten echter nog niet dat Rent-a-Tent een internationaal opererend bedrijf is met (veel) meer dan 1000 eigen ontwikkelde huurtenten...

Lees het artikel
Zonnepanelen Rent-a-Tent

Rent-a-Tent wil naar 1.000 zonnepanelen

Het Markelose bedrijf Rent-a-Tent heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Liefst 523 zonnepanelen sieren sinds kort de daken van het kantoor en opslagruimtes aan de Veldweg in Markelo.

Tubantia, 05/12/2015

Lees het krantenartikel
Tulpentent

TenCate Outdoor Fabrics levert Rent-a-Tent eerste digitaal geprint tentdoek

Kampeertouroperator Rent-a-Tent uit Markelo heeft de primeur van het eerste digitaal bedrukte voorwand van bungalowtenten. Oer-Hollandse beelden en tulpenvelden en molens zijn te zien op verschillende tenten.

Tubantia, 13/01/2015

Lees het artikel
Beheerders op de camping

'Nou, dit is het grote genieten.'

Gerrit en Bea ter Maat uit Aalten brengen 8 weken van de zomer door op camping De Molenhof in Reutum. De vieve senioren zijn er beheerder van de tenten van Rent-a-Tent.'Onze wereld is daardoor ineens veel groter geworden'.

Tubantia & AD, 18/07/2017

Lees het krantenartikel
Campinglife artikel

Een nieuwe glampingbeleving

Campingspecialist Rent-a-Tent lanceert een nieuw tentmodel, genaamd de 'GlamLodge' tent. Dit nieuwe model, geheel naar eigen ontwerp, is geschikt voor 6 personen.

Campinglife magazine, juni 2017

Lees het artikel
360 graden kantoor

360 graden

360 graden weergave van kantoor buiten en binnen!

Bekijk 360 graden
Zwembad camping Rosselba le Palme

Leuk artikel prijswinnaar review!

"We willen niet iets verkopen, we willen iets geven." Ik geleum d’r nog niks van, mar ik was neejsgierig hoe ze zich doar uut zol lullen.... "Zo zie ie mar wear, het kump nog oarig nauw wie ie de konte vol scheldt en wie ie andachtig een lusterend oar geeft."

Lees het artikel

Filmpjes

Filmpje RTV Oost

Filmpje RTV Oost Op één na grootste Europese aanbieder van kampeervakanties komt uit Stokkum. Vijftien jaar geleden verruilde de 56-jarige Hendrik Gersen de agrarische sector voor de toeristische. En met succes. Inmiddels is zijn bedrijf, Rent-a-Tent, de op één na grootste Europese aanbieder van kampeervakanties en telt het bedrijf 350 medewerkers.

RTV Oost, 1 juli 2015

Bekijk filmpje