Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media!

Rent-a-Tent in de media via TV, radio, kranten en magazine. Lees op deze pagina al het nieuws van onze organisatie in binnen- en buitenland.

Bus en Bungalowtent Blue
beheerders rat receptietent
Team Rent-a-Tent

Artikelen

Chateau de Matragny

Een ontspannen werkvakantie

MATRAGNY MOULINS-EN-BESSIN - Toen ze drie jaar geleden de oproep voor een beheerdersechtpaar op een camping zagen staan, wisten ze meteen: dát is iets voor ons. Peter en Pia Heuveling uit IJlst zijn al hun hele leven echte kampeerders.

Dagblad van het Noorden, 10-09-2019

Lees het artikel
Molenhof camping

Vakantie? Dit echtpaar uit Enschede moet op de camping flink aanpoten

REUTUM- Het vakantiegevoel van de beheerders van de vijftien tenten van Rent-a-Tent op camping De Molenhof is in het hoogseizoen ver te zoeken. Het echtpaar Hammer moet flink aanpoten.

Tubantia, 09-08-2019

Lees het artikel
Overname Kroatië

Tweehonderd nieuwe tenten na overname Kroatisch bedrijf

MARKELO - Rent-a-Tent heeft een onderdeel van het in moeilijkheden geraakte Go Tours GmbH uit Duitsland overgenomen. Gisteren zijn de handtekeningen gezet.

Tubantia, 26-04-2019

Lees het artikel
Overname Eurosporvac door Rent-a-Tent

Overname Eurosporvac door Rent-a-Tent

MARKELO - De Markelose tentaanbieder Rent-a-Tent heeft het familiebedrijf Eurosporvac overgenomen. Het online bedrijf breidt door de overname van ruim 400 tenten fors uit.

Tubantia, 14-11-2018

Lees het artikel
Rent-a-Tent media Wim Willems

Rent-a-Tent uit Markelo groeit door nieuwe backoffice

Krap vier jaar geleden werd duidelijk dat het boekingssysteem van Rent-a-Tent niet meer voldeed. Daarom werd met hulp van Tele2 een compleet nieuwe backoffice gebouwd. Dat leidde niet alleen tot een nieuwe bedrijfsvoering, maar ook tot een flinke groei van het bedrijf uit Markelo.

De Ondernemer, 01-05-2018

Lees het artikel
Camping Kings

Dagblad van het Noorden

Bekijk de advertentie die geplaatst is in het Dagblad van het Noorden. Zo kunt ook u genieten van de lage prijzen uit de advertentie!

Bekijk advertentie
Campinglife zomer 2018 cover

Grand Lodgetent: Kamperen in luxe

Kamperen in luxe kan in onze luxe Grand Lodgetent op verschillende campings in Europa. In de zomereditie 2018 van het Campinglife magazine (nummer 54) word de Grand Lodgetent extra uitgelicht. Op de cover van de zomereditie van Campinglife vindt u ook een prachtige foto van onze Grand Lodgetent!
Meer weten? Koop dan snel het Campinglife magazine!

Bekijk de website van Campinglife
Artikel Hof van Twente

Boek uw vakantie eens in Hof van Twente

Aan de ene kant is het mooi meegenomen, aan de andere kant is het jammer. De benaming 'rent a tent'staat inmiddels synoniem voor het huren van een tent op een camping. Veel mensen in Hof van Twente weten echter nog niet dat Rent-a-Tent een internationaal opererend bedrijf is met (veel) meer dan 1000 eigen ontwikkelde huurtenten...

Lees het artikel
Beheerders op de camping

'Nou, dit is het grote genieten.'

Gerrit en Bea ter Maat uit Aalten brengen 8 weken van de zomer door op camping De Molenhof in Reutum. De vieve senioren zijn er beheerder van de tenten van Rent-a-Tent.'Onze wereld is daardoor ineens veel groter geworden'.

Tubantia & AD, 18/07/2017

Lees het krantenartikel
Campinglife artikel

Een nieuwe glampingbeleving

Campingspecialist Rent-a-Tent lanceert een nieuw tentmodel, genaamd de 'GlamLodge' tent. Dit nieuwe model, geheel naar eigen ontwerp, is geschikt voor 6 personen.

Campinglife magazine, juni 2017

Lees het artikel
Zonnepanelen kantoor Rent-a-Tent

Rent-a-Tent wil naar 1.000 zonnepanelen

Het Markelose bedrijf Rent-a-Tent heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Liefst 523 zonnepanelen sieren sinds kort de daken van het kantoor en opslagruimtes aan de Veldweg in Markelo.

Tubantia, 05/12/2015

Lees het krantenartikel
Tulpentent Bungalowtent Blue

TenCate Outdoor Fabrics levert Rent-a-Tent eerste digitaal geprint tentdoek

Kampeertouroperator Rent-a-Tent uit Markelo heeft de primeur van het eerste digitaal bedrukte voorwand van bungalowtenten. Oer-Hollandse beelden en tulpenvelden en molens zijn te zien op verschillende tenten.

Tubantia, 13/01/2015

Lees het artikel
360 graden kantoor

360 graden

360 graden weergave van kantoor buiten en binnen!

Bekijk 360 graden
Zwembad camping Rosselba le Palme

Leuk artikel prijswinnaar review!

"We willen niet iets verkopen, we willen iets geven." Ik geleum d’r nog niks van, mar ik was neejsgierig hoe ze zich doar uut zol lullen.... "Zo zie ie mar wear, het kump nog oarig nauw wie ie de konte vol scheldt en wie ie andachtig een lusterend oar geeft."

Lees het artikel

Filmpjes

Filmpje RTV Oost

Filmpje RTV Oost Op één na grootste Europese aanbieder van kampeervakanties komt uit Stokkum. Vijftien jaar geleden verruilde de 56-jarige Hendrik Gersen de agrarische sector voor de toeristische. En met succes. Inmiddels is zijn bedrijf, Rent-a-Tent, de op één na grootste Europese aanbieder van kampeervakanties en telt het bedrijf 350 medewerkers.

RTV Oost, 1 juli 2015

Bekijk filmpje

Reportage EenVandaag, 08-08-2019