Kantoor Rent-a-Tent Stokkum Markelo
Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant
Opbouw Bungalowtent Blue

Onbezorgd kamperen
met Rent-a-Tent

Het hele jaar leeft u toe naar de vakantie: het moment om van een onbezorgde tijd te genieten en te kamperen in een ingerichte tent. Verken charmante stadjes, lig heerlijk op het strand onder een stralende zon en ontdek de mooiste plekken van Europa...

Of u nu met het hele gezin de zon, zee en het strand opzoekt aan de Nederlandse kust of liever met zijn tweetjes idyllisch kampeert op een kleinschalige camping in Frankrijk: Rent-a-Tent biedt voor élk wat wils!

Ontdek de mooiste plekken van Europa

Elk jaar regelen wij de vakanties van duizenden vakantiegangers in Europa: van Nederland en Duitsland tot aan Frankrijk, Italië en Slovenië. In wel tien landen. Onze missie is om u op al onze bestemmingen een comfortabele en luxe glamping- of kampeervakantie aan te bieden en onze gasten een prachtige vakantie te bezorgen: door glamping, een ruim aanbod en gastvrijheid op locatie, maar ook door een gezonde dosis Twentse nuchterheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ons motto: Heerlijk buiten kamperen mét de luxe van thuis!

Glamping

Kamperen wordt pas echt een ware belevenis met glamping: een combinatie van glamour én kamperen. Vier vakantie in alle comfort en kampeer in een ingerichte tent, inclusief eigen douche, toilet, ruime keuken en slaapkamers. Ervaar een ultiem buitengevoel in de Grand Lodgetent, die de eigenaar, de heer Gersen, zelf heeft ontwikkeld. De royale Grand Lodgetent is een ruime canvas-/lodgetent van 50 m², inclusief een eigen (buiten)keuken, badkamer met toilet en drie slaapkamers. Of geniet onder de luifel van het buitenleven in de zespersoons GlamLodge. Deze unieke, zelfontworpen lodgetent heeft een moderne én sfeervolle uistraling! In 2023 bestaat Rent-a-Tent inmiddels al 35 jaar in de kampeerbranche.

Volop keus en dagelijkse flexibiliteit

Een comfortabele en luxe kampeervakantie? In een compleet ingerichte bungalow-, safari- of lodgetent of moderne stacaravan van Rent-a-Tent geniet u van een onbezorgde vakantie! Ons aanbod is groot: naast zes stacaravanmodellen zijn er dertien verschillende soorten tenten. Bovendien is onze aankomstdag flexibel: u mag op elke dag op de camping arriveren en vertrekken. Op deze manier ontwijkt u op drukke zaterdagen files op de autosnelwegen. Genoeg keus en volop flexibiliteit!

Gastvrijheid op locatie

Uniek is dat op, bijna alle campings, onze Nederlandstalige gastheren- en vrouwen het eerste aanspreekpunt vormen. De beheerders van Rent-a-Tent kennen Europa als geen ander en weten vaak de leukste plekjes in de omgeving te vinden. Zij zorgen ervoor dat uw accommodatie bij aankomst schoon en netjes is, regelen de in- en uitcheck en nemen eventuele klachten op, om deze indien mogelijk te verhelpen. Door deze persoonlijke benadering begint uw vakantie pas echt!

Twentse nuchterheid

Rent-a-Tent is een Twents familiebedrijf van de familie Gersen, gevestigd in het buitengebied van Markelo. Gedegen vakkennis, jarenlange reiservaring én een gezonde dosis Twentse nuchterheid zit in ons DNA verweven. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur via telefoon, e-mail, de chatfunctie van onze site en social media.

Onze missie is simpel: het verzorgen van onvergetelijke vakanties op de allermooiste bestemmingen van Europa. En dat lukt aardig, al sinds 1987!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Rent-a-Tent spant zich in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk rekening houden met de impact van onze bedrijfsvoering op milieu, mens en maatschappij. Zo hebben we op het dak van ons kantoor zonnepanelen aangebracht en wordt het afval en papier op de campings en ons kantoor zoveel mogelijk gescheiden. We proberen op ons kantoor zuinig te zijn met het gebruik van energie. We hanteren ook een beleid om inventaris te hergebruiken indien mogelijk, om zo verspilling tegen te gaan. Onze tentenbouwers, gastheren en gastvrouwen op de campings zijn veelal gepensioneerden: voor hen bieden wij na het arbeidsproces een passende bezigheid op campings in binnen- en buitenland. En tot slot is een aantal kantoormedewerkers AED-gecertificeerd en kunnen zij in geval van een noodsituatie in onze lokale buurtgemeenschap het AED-apparaat bedienen, dat aanwezig is in ons kantoorpand voor de directe omgeving in de buurtgemeenschap Stokkum te Markelo.

Ervaringen van onze klanten

Familie Van Lunteren op camping Tiglio:
,,Geweldig. We zijn heel vriendelijk ontvangen door de beheerders. De tent was erg netjes en alles was schoon opgeleverd. De camping was ook heel fijn. We hebben veel tips voor wandelingen en restaurants gekregen van de beheerders. Een fantastische vakantie dus!"

Familie Robers op camping De Molenhof:
,,Het echtpaar was zeer betrokken. Ze waren zichtbaar op de camping, maar zeker niet te opdringerig. We konden met vragen altijd bij ze terecht, wat zeer fijn was. De tent was helemaal compleet: alles wat je nodig hebt is er en toch ben je aan het kamperen. Het was letterlijk spullen uit de auto in de tent zetten en genieten maar!"

GlamLodge Molenhof

Luxe accommodaties

Kamperen bij Rent-a-Tent betekent kamperen zonder zorgen. Bij aankomst op uw camping staat de compleet ingerichte accommodatie al voor u klaar.

Domaine de Chalain beheerder receptietent

Vacatures

Werken bij Rent-a-Tent? Bekijk alle vacatures voor werkzaamheden op het kantoor te Markelo of als op- afbouwer of beheerders op de camping in binnen- en buitenland.

Goed om te weten

Alle informatie die goed is om te weten voor u boekt of voor u op vakantie gaat.

Neem contact op met Rent-a-Tent

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten!

Rent-a-Tent
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Nederland
Tel.: 0547- 36 40 80
E-mail: info@rent-a-tent.nl

Beheerders Dinie en Rudolf Hekman camping Fuu

Expeditie Oost filmt op camping Fuussekaul

Expeditie Oost volgt op camping Fuussekaul de beheerders van Rent-a-Tent. Zij beheren deze zomer de tenten op de familiecamping in Luxemburg.

Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media

Rent-a-Tent in de media via TV, radio, kranten en magazine. Lees op deze pagina al het nieuws van onze organisatie in binnen- en buitenland.