Rent-a-Tent viert start van het nieuwe kampeerseizoen

Kampeermagazine.nl, 21 mei 2020

MARKELO/OOSTKAPELLE - Het kampeerseizoen van Rent-a-Tent gaat van start op camping Landgoed Kattenbergse Hoeve. De campingspecialist Rent-a-Tent, gesitueerd in Twente, begint op Hemelvaartsdag met de verhuur van luxe ingerichte glampingtenten met privésanitair.

Grand Lodge II Pekelinge
Overzicht Grand Lodgetent II
De pekelinge trampoline

Veiligheid & gezondheid

De veiligheid en de gezondheid van hun gasten en campingbeheerders heeft hun allerhoogste prioriteit. Om die reden nemen ze extra hygiënemaatregelen in acht. Zo is de Grand Lodgetenten II grondig schoongemaakt en is de luxe lodgetent uitgerust met een comfortabele badkamer met douche, wastafel én een toilet.

Ze ontvangen hun eerste gasten in hun Grand Lodgetent II op De Kattenbergse Hoeve in Markelo en op camping De Pekelinge in Oostkapelle. Op de Kattenbergse Hoeve verzorgen de medewerkers van de camping zelf de check-in. Uiteraard zijn hun gastvrije campingbeheerders in Zeeland ter plaatse om alles in goede banen te leiden, licht commercieel manager Marieke De Boer toe. ,,Nu het kabinet de coronamaatregelen versoepeld heeft en de sanitairgebouwen in principe op 1 juli open gaan, zijn op 1 juli ook de bungalowtenten Blue en GlamLodge tenten gereed om gasten in te ontvangen in Nederland”, vervolgt de commercieel manager van Rent-a-Tent trots.

Maatregelen

,,Alles staat en valt met het openen van de Europese grenzen, die tot nader order nog gesloten zijn. Ondanks alle tegenslagen zijn we langzaam bezig met de opstart van het kampeerseizoen. De toeristen zijn vanaf 3 juni weer toegestaan in Italië en hoogstwaarschijnlijk vanaf eind juni in Frankrijk.”

Campings in Duitsland

In Duitsland openen ze op Hemelvaartsdag, speciaal voor hun Duitse vakantiegasten, hun bungalowtenten Blue en GlamLodge tenten op camping KNAUS Bad Dürkheim en camping KNAUS Eschwege. Op Hemelvaartsdag verwelkomen ze in Nederland, in de Grand Lodgetent II, de eerste gasten op camping De Pekelinge in Oostkapelle en op camping Landgoed de Kattenbergse Hoeve. Op die dag luiden ze het kampeerseizoen feestelijk in!

Kattenberg Markelo speeltuin en zwembad

Luxe Grand Lodgetent met privé sanitair!

De natuur in

Het glooiende landschap rondom Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, het Twents Reggedal en De Borkeld leent zich volgens Rent-a-Tent perfect prachtige wandel- en fietstochten. Wandelliefhebbers halen hun hart op bij de Kattenberg en de 40 meter hoge Markelose Berg. Voor gezinnen met kinderen is er op De Kattenbergse Hoeve momenteel een speeltuin en een airtrampoline aanwezig.