zwembad Kattenbergse Hoeve

Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve

Markelo, Overijssel, Nederland

  • Midden in het groene Twente
  • Kleinschalige camping
  • Volop bossen en heuvels
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Goede fiets- en wandelmogelijkheden
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve is een ware oase van rust en ruimte middenin het groene Twente in Overijssel. In het hart van Twente, vlakbij Markelo, Holten en Rijssen, ligt de charmante en kleinschalige camping Landgoed Kattenbergse Hoeve. De camping is landelijk gelegen en is omringd door bossen. Wandeliefhebbers halen hun hart op bij de Kattenberg en de 40 meter hoge Markelose Berg op de wandelroute Markelo- De Twentse Wallen.

In een prachtige groene omgeving kunt u vanaf de camping heerlijk fietsen en wandelen en van heerlijke rustige vakantie . Er zijn op de camping tal van voorzieningen aanwezig voor een onbezorgde campingvakantie. Kinderen kunnen heerlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad of spelen in de mooi aangelegde speelweide. Ook in de omgeving zijn diverse uitstapjes mogelijk: zo kunt een bezoek brengen aan textielsteden Hengelo & Enschede en Hanzestad Deventer. In Twente zijn bovendien tal van familieuitjes mogelijk om deze mooie regio te ontdekken. Van het Openluchtmuseum in Ootmarsum tot familiepretpark de Waarbeek en Speelparadijs Avontura, een groot indoor speelparadijs in Enschede.

Rent-a-Tent maakt u erop attent dat de Camping Kattenbergse Hoeve volop in beweging is na een overname van de nieuwe campingeigenaren. In het voorjaar van 2019 wordt het zwembad en het speelveld naast het zwembad gerenoveerd en opnieuw ingericht. De receptie wordt vernieuwd en de entree zal een nieuw jasje krijgen. Op het kampeerveld worden comfortplekken gerealiseerd, het sanitairgebouw wordt aangepakt en er worden speeltoestellen geplaatst.

bunaglowtent gulperberg

Bungalowtent Blue

  • Maximaal 6 personen
  • Grote koelkast met vriesvak
  • Kussens aanwezig
  • Tentverwarming
  • Bedden met spiraalvering
Meer informatie

Wat is er te doen in de omgeving van de Kattenbergse Hoeve?

Natuurlijk hoeft u tijdens uw kampeervakantie niet stil te zitten: het afwisselende landschap van bossen, heidevelden en boerenland maakt het echt een bezoek waard. Voor wandelaars, fietsers, vogelaars en vissers een absolute aanrader! Bovendien leent de omgeving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, het Twents Reggedal en De Borkeld zich perfect voor wandelingen, fietstochten, wild spotten of mountainbiken op de beste mtb-route van Nederland: de Rijssense MTB-route.