Rent-a-Tent voucher

Uw gezondheid en een veilige vakantie zijn onze prioriteit en daarvoor zullen wij ons uiterste best doen. Kan uw vakantie nu niet doorgaan door het coronavirus? Dan bieden wij u een Rent-a-Tent voucher (met maximale flexibiliteit), welke u kunt verzilveren voor een nieuwe boeking in 2021. Het inwisselen van uw voucher is mogelijk voor aankomsten tot 30 september 2021. Hierdoor hoeft u niet direct te beslissen voor welke nieuwe vakantie u kiest.

Rent-a-Tent staat voor service, flexibilteit en kwaliteit.
Op alle campings met onze eigen accommodaties heeft Rent-a-Tent beheerders ter plaatse voor hulp, vragen en assistentie in Europa. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt op de camping en zullen ervoor zorgen dat u van uw welverdiende vakantie kunt genieten. Daarnaast is Rent-a-Tent zoals u van ons gewend bent flexibel qua aankomst en vertrekdag en mag u elke dag aanreizen naar de camping voor uw vakantie in onze accommodatie. En natuurlijk zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar per telefoon, chat en e-mail voor uw boekingsvragen.

Voorwaarden Rent-a-Tent voucher

  • Een Rent-a-Tent voucher kan uitsluitend worden ingewisseld voor een campingvakantie aangeboden door Rent-a-Tent.
  • U kunt kiezen uit het gehele aanbod aan campings op www.rent-a-tent.nl. Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, betaalt u de meerkosten. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, behoudt u het restant van de voucher over ter besteding.
  • U kunt uw voucher inwisselen bij een nieuwe boeking voor een vakantie in 2021. Het inwisselen van uw voucher is mogelijk door een nieuwe reservering te maken met een aankomst tot 30 september 2021.
  • Nadat u uw Rent-a-Tent voucher heeft ingewisseld en een nieuwe boeking heeft gemaakt, zijn op de nieuwe boeking de reguliere boekingsvoorwaarden van toepassing. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de nieuwe boeking.
  • Een Rent-a-Tent voucher is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Een Rent-a-Tent voucher is niet overdraagbaar.

Hoe verzilver ik een voucher?

Wilt u een nieuwe reservering maken bij Rent-a-Tent en uw voucher inwisselen? Dan kan! We verrekenen dan uw volledige voucher op uw nieuwe reservering. Een deel inwisseling van de waarde van het voucher is niet mogelijk. U kunt via onze website dan uw gewenst camping, accommodatie en reisperiode uitzoeken. Als u een geschikte vakantiebestemming heeft gevonden volgt u de volgende vervolgstappen en regelen wij uw nieuwe reservering voor u.
Stap 1: U kiest uw gewenste camping, accommodatie en reisperiode voor een vakantie in 2021 uit.
Stap 2: U belt of e-mailt vervolgens naar onze reserveringsafdeling met de gegevens voor het maken van uw gewenste reservering.
Stap 3: Geef uw vouchercode door aan onze medewerkers.
Stap 4: Daarna regelen onze medewerkers voor u de rest en ontvangt u in uw mailbox vervolgens een reserveringsbevestiging.
Op deze reserveringsbevestiging voor 2021 vindt u de verrekening van uw reeds betaalde voucher en vindt u ook de resterende betaalcondities voor uw nieuwe reservering.

Wij maken u erop attent dat op nieuwe reserveringen de algemene boekingsvoorwaarden van toepassing zijn.

Hoe regel ik geldteruggave van het voucher indien ik geen gebruik wens te maken van het ontvangen voucher?

Indien uw de waarde van uw reeds ontvangen voucher in geld terug wenst te ontvangen, dan is dat ook een mogelijkheid. Een terugstorting van uw betaling van uw voucher is mogelijk vanaf 1 april 2021. En dient altijd schriftelijk per e-mail aan info@rent-a-tent.nl kenbaar te worden gemaakt. Uw ontvangt dan een schriftelijk bericht retour en wij zullen dan zorgdragen voor uw geldteruggave.

Wordt uw vakantie geannuleerd door Rent-a-Tent?

Dan wordt u persoonlijk hierover geinformeerd. U ontvangt van ons een Rent-a-Tent voucher ter waarde van de door u reeds betaalde reissom. Met deze voucher kunt op een later tijdstip een nieuwe vakantie boeken bij Rent-a-Tent. Het inwisselen van uw voucher is mogelijk voor alle aankomsten tot 30 september 2021. De voucher kan gebruikt worden voor alle campingvakanties uit het aanbod van Rent-a-Tent.

Hoe ontvang ik een Rent-a-Tent voucher?

U ontvangt een voucher als u vakantie helaas niet door kan gaan vanwege het Corona virus. Ons reserveringsteam neemt binnen twee weken persoonlijk contact met u op en wij informeren u over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. U hoeft hierover dus géén contact met ons op te nemen.

Bedankt voor uw vertrouwen en zorg goed voor elkaar!

Vragen en advies

Camping Chateau de Montrouant luchtfoto

Veelgestelde vragen over Coronavirus

Rent-a-Tent wil u graag informeren over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw geboekte vakantie bij Rent-a-Tent en willen u daarom graag op de hoogte houden en informeren.

GlamLodge Molenhof

Hoe kan ik Rent-a-Tent bereiken?

Bij Rent-a-Tent begrijpen wij uw zorgen. Wij hebben niet op alles een pasklaar antwoord. U kunt er op vertrouwen dat wij bij Rent-a-Tent onze uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen en u een fijne campingvakantie te bezorgen.


Ons bedrijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 - 17.30 uur.

  • U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547 - 36 40 80
  • Of uw vraag via een e-mail sturen naar info@rent-a-tent.nl
  • Ook kunt u dagelijks tijdens kantooruren met onze medewerkers chatten via onze website.
  • Of stuur uw vraag in via het contactformulier op onze website.


Toegestuurde e-mails en berichten in het weekend worden op maandagmorgen in behandeling genomen.