Informatie over de actuele situatie

Rent-a-Tent wil u graag informeren over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw geboekte vakantie bij Rent-a-Tent en wij willen u graag op de hoogte houden en informeren. Deze informatievoorziening is gebaseerd op de meest actuele situatie op dit moment. Indien de ontwikkelingen zodanig wijzigen, dan zal - indien noodzakelijk - deze pagina aangepast worden.

Kantoor Rent-a-Tent Stokkum Markelo
Chateau le Galinee meer
Chateau le Galinee speeltuintje

Kan ik annuleren vanwege het Coronavirus?

Rent-a-Tent volgt de berichtgeving en bekijkt per dag, per camping en aantal reserveringen welke maatregelen genomen dienen te worden voor de veiligheid en gezondheid van onze gasten. Momenteel gelden tot de daadwerkelijke openingsdata van onze accommodaties, de reguliere boekingsvoorwaarden. Uw boeking wijzigen naar een andere periode of bestemming kan in overleg met de reserveringsafdeling, houdt rekening met mogelijke wijzigingskosten en/of of bijbetaling. Wordt de gewijzigde vakantie goedkoper, dan ontvangt u geen geld retour.

Wanneer hoor ik of mijn vakantie niet door kan gaan vanwege een negatief reisadvies?

Mocht het reisadvies voor aankomst op uw vakantiebestemming wijzigen, dan zal onze reserveringsafdeling u informeren over uw reservering en de actuele situatie. Indien 2 weken voor aankomst het reisadvies voor uw bestemming nog rood is, dan nemen wij persoonlijk contact met u op per telefoon of e-mail om een passende oplossing met u te zoeken.

Kan er geboekt worden voor een vakantie op een camping?

Ja, u kunt reserveren voor een vakantie op een camping. Alle campings op onze website zijn momenteel toegankelijk vanaf de gestelde openingsdatum. Ook houden wij de logistieke zaken nauwkeurig in de gaten zoals de opbouw van de tenten door onze opbouwteams in Europa en het sturen van een beheerdersechtpaar voorafgaand aan uw aankomst op de camping. Als de situatie wijzigt kijken wij naar de openingsdatum van onze campings en reserveringen en zoeken wij naar oplossingen met onze gasten indien van toepassing.

Kan ik op vakantie als ik kort voor vertrek positief gestest ben op corona?

Indien u (of iemand uit uw reisgezelschap) kort voor vertrek positief getest wordt op corona en u nog geen 24 uur klachtenvrij bent, moet u uw vakantie annuleren. Wij raden u aan om bij boeking uw annuleringsverzekering te controleren of uw verzekering dit dekt. Een annuleringsverzekering dient uiterlijk 7 dagen na reservering te zijn afgesloten. Dit geldt ook als u in thuisquarantaine bent doordat u in nauw contact bent geweest met iemand bij wie het coronavirus vastgesteld is.

Kan ik kosteloos annuleren als ik bij aankomst op mijn vakantiebestemming een negatieve PCR test moet laten zien?

Indien uw vakantiebestemming een negatieve PCR test eist, is dat geen geldige reden om uw vakantie kosteloos te annuleren. De kosten voor de PCR test zijn voor rekening van de vakantiegangers.

Kan ik naar het buitenland op vakantie als ik niet gevaccineerd ben?

Het is mogelijk dat een vakantieland van toeristen eist dat zij bij aankomst een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR test kunnen tonen of dat u kunt aantonen Corona te hebben gehad. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de maatregelen en eisen op onze bestemmingen gaan worden. Wij kunnen u hier dan ook, tot nader orde, geen verdere informatie over geven.

Kan ik op vakantie gaan naar landen die nog code oranje hebben?

Het is mogelijk te reizen door en naar landen die code oranje hebben, maar check goed uw reisverzekering of u bent verzekerd mocht u onverhoopt tijdens uw vakantie in het ziekenhuis terecht komen.

Wat als Nederland op code rood gaat vanuit andere landen?

Is Nederland voor een ander land code rood dan betekent dit niet direct dat u niet mag afreizen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er alleen aangescherpte regels zijn m.b.t. testen.

Hoe gaat Rent-a-Tent de tenten opbouwen?

Wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Om de start van het nieuwe kampeerseizoen zo goed mogelijk te laten verlopen zal de opbouw zoveel mogelijk doorgaan op het moment dat eventuele lockdown maatregelen versoepeld worden en het opbouwen van tenten is toegestaan op de campings. De opbouw teams nemen uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen.

Hoe kan ik Rent-a-Tent bereiken?

Bereikbaarheid en vragen

Bij Rent-a-Tent begrijpen wij uw zorgen. Wij hebben niet op alles een pasklaar antwoord. U kunt er op vertrouwen dat wij bij Rent-a-Tent onze uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen en u een fijne camping vakantie te bezorgen.

Ons bedrijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 - 17.30 uur.

  • U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547 - 36 40 80
  • of uw vraag via een e-mail sturen naar info@rent-a-tent.nl
  • Ook kunt u dagelijks tijdens kantooruren met onze medewerkers chatten via onze website.
  • Of stuur uw vraag in via het Contactformulier op onze website.

    Toegestuurde e-mails en berichten in het weekend worden op maandagmorgen in behandeling genomen.
Zwembad Bella Austria

U wilt graag een reservering maken voor een vakantie, echter u twijfelt over de actuele situatie en de toekomst. Dat is zeer begrijpelijk! Rent-a-Tent wil u graag informeren over het reisbeleid in deze "bijzondere" tijden.