Informatie over de actuele situatie

Rent-a-Tent wil u graag informeren over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw geboekte vakantie bij Rent-a-Tent en wij willen u graag op de hoogte houden en informeren. Deze informatievoorziening is gebaseerd op de meest actuele situatie op dit moment. Indien de ontwikkelingen zodanig wijzigen, dan zal - indien noodzakelijk - deze pagina aangepast worden.

Camping Chateau de Montrouant luchtfoto
Kantoor Rent-a-Tent Stokkum Markelo
Chateau le Galinee meer

Kan ik annuleren vanwege het Coronavirus?

Momenteel gelden de reguliere boekingsvoorwaarden, tot de daadwerkelijke openingsdata van onze accommodaties. Rent-a-Tent volgt de berichtgeving en bekijkt per dag, per camping en aantal reserveringen welke maatregelen genomen dienen te worden voor de veiligheid en gezondheid van onze gasten. Momenteel gelden tot de daadwerkelijke openingsdata van onze accommodaties, de reguliere boekingsvoorwaarden. Voor reserveringen gemaakt voor het seizoen 2021 is er momenteel nog geen reden tot annulering. Uw boeking wijzigen naar een andere periode of bestemming kan in overleg met de reserveringsafdeling, houdt rekening met mogelijke wijzigingskosten en/of of bijbetaling.

Ik heb een reservering gemaakt en wat gebeurt daar mee?

Op dit moment kan uw reserevering gewoon doorgaan. Mocht het reisadvies kort voor aankomst op een camping of bestemming dusdanig wijzigen. Dan zal onze reserveringsafdeling u persoonlijk per telefoon of email informeren over uw reservering, de actuele situatie en zal dan een passende oplossing met u zoeken.

Kan er geboekt worden voor een vakantie op een camping?

Ja, u kunt reserveren voor een vakantie op een camping. Er worden dagelijks reserveringen gemaakt via de website en bij onze internationale partners. Alle campings op onze website zijn momenteel toegankelijk vanaf de gestelde openingsdatum. Ook houden wij de logistieke zaken nauwkeurig in de gaten zoals de opbouw van de tenten door onze opbouwteams in Europa en het sturen van een beheerdersechtpaar voorafgaand aan uw aankomst op de camping. Als de situatie wijzigt kijken wij naar de openingsdatum van onze campings en reserveringen en zoeken wij naar oplossingen met onze gasten indien van toepassing.

Kan ik op vakantie als ik kort voor vertrek positief gestest ben op corona?

Indien u (of iemand uit uw reisgezelschap) kort voor vertrek positief getest wordt op corona en u nog geen 24 uur klachtenvrij bent, moet u uw vakantie annuleren. Wij raden u aan om bij boeking uw annuleringsverzekering te controleren of uw verzekering dit dekt. Dit geldt ook als u in thuisquarantaine bent doordat u in nauw contact bent geweest met iemand bij wie het coronavirus vastgesteld is.

Hoe gaat Rent-a-Tent de tenten opbouwen?

Wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Om de start van het nieuwe kampeerseizoen zo goed mogelijk te laten verlopen zal de opbouw zoveel mogelijk doorgaan op het moment dat eventuele lockdown maatregelen versoepeld worden en het opbouwen van tenten is toegestaan op de campings. De opbouw teams nemen uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen.

Welke voorzorgsmaatregelen neemt Rent-a-Tent momenteel?

Rent-a-Tent heeft op het kantoor in Markelo maatregelen genomen om de situatie voor onze afdelingen te waarborgen en medewerkers de opdracht gegeven om zoveel mogelijk thuis te werken. De berichten van de overheid en het RIVM zowel in Nederland als in het buitenland worden continu gemonitord om zo optimaal mogelijk op de hoogte te blijven van de meest actuele situatie. Vervolgens wordt er gehandeld naar de actuele situatie en/of worden er voorzorgsmaatregelen genomen, zoals het later openstellen van accommodaties op campings in Europa.

Bungalowtent Blue Parco delle Piscine Parasol

Hoe kan ik Rent-a-Tent bereiken?

Bereikbaarheid en vragen

Bij Rent-a-Tent begrijpen wij uw zorgen. Wij hebben niet op alles een pasklaar antwoord. U kunt er op vertrouwen dat wij bij Rent-a-Tent onze uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen en u een fijne camping vakantie te bezorgen.

Ons bedrijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 - 17.30 uur.

  • U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547 - 36 40 80
  • of uw vraag via een e-mail sturen naar info@rent-a-tent.nl
  • Ook kunt u dagelijks tijdens kantooruren met onze medewerkers chatten via onze website.
  • Of stuur uw vraag in via het Contactformulier op onze website.

    Toegestuurde e-mails en berichten in het weekend worden op maandagmorgen in behandeling genomen.
Chateau le Galinee zwemparadijs

U wilt graag een reservering maken voor een vakantie, echter u twijfelt over de actuele situatie en de toekomst. Dat is zeer begrijpelijk! Rent-a-Tent wil u graag informeren over het reisbeleid in deze "bijzondere" tijden.