DJ set

Uitgaan aan de Costa Brava

Zoekt u een camping waarbij u eindeloze uitgaansmogelijkheden heeft? Het uitgaan aan de Costa Brava biedt u een zeer breed en variërend aanbod aan kroegen en discotheken. Met plaatsen als Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Platja d'Aro en Estartit heeft de Costa Brava één van het bekendste en grootste uigaansgebieden van Spanje. Zo kent Lloret de Mar (zeer bekend onder jongeren) alleen al meer dan 10 discotheken en 20 kroegen. In de zomerperiode is er elke avond wel wat te beleven tijdens het uitgaan aan de Costa Brava!

feest costa brava
discotheek costa brava
dansen

Uitgaan aan de Costa Brava, in Lloret de Mar

Lloret de Mar is het uitgaans walhalla aan de Costa Brava. Met de vele discotheken en kroegen die tot in de late uurtjes doorgaan, zult u zich hier zeker niet vervelen. Er komen in de zomerperiode veel bekende Nederlandse artiesten in Lloret de Mar. Naast de vele discotheken en kroegen worden er ook speciale beachpartys, bootfeesten, kroegentochten en exclusieve uitgaansavonden georganiseerd. U kunt natuurlijk ook gewoon rustig relaxen in één van de vele lounges die aanwezig zijn in Lloret de Mar. Op slechts (ca.) 20 minuten rijden vanaf camping La Masia bevindt u zich Lloret de Mar. Hieronder een aantal tips voor het uitgaan aan de Costa Brava in Lloret de Mar:

Discotheek Tropics : Discotheek Tropics is één van de bekendste clubs in Lloret de Mar en is zeer bekend onder Nederlandse jongeren. In discotheek Tropics worden iedere week leuke themafeesten gegeven en komen er wekelijks grote (Nederlandse) artiesten.
Discotheek Bumpers: Discotheek Bumpers is een grote club, die geweldig is ingericht. Zo heeft de discotheek een glazen dansvloer waar tropische vissen onder zwemmen en een tropische buitentuin waar u even bij kunt komen van de drukte in de disco. Bij Bumpers komen veel internationale DJ's. De discotheek richt zich voornamelijk op jongeren met de leeftijd tussen de 19 en de 25 jaar en gaat door tot in de late uurtjes.
Feestcafé The Box: Klaar voor een lekker Hollandse avond uitgaan aan de Costa Brava? Feestcafé The Box is een echt gezellig (Hollands) café. Voor de gezelligheid en vooral voordat u één van de grote discotheken bezoekt, kunt u hier prima terecht voor een lekker drankje en goed feestje. U kunt in het feestcafé genieten van de meest gekke spellen, van een meter bier wedstrijd (wie het snelst een meter aan biertjes op drinkt) tot aan een WK Buikschuiven.

Uitgaan in Blanes

Hoewel Blanes een stuk minder groot is als Lloret de Mar, kunt u ook hier prima uitgaan. Blanes kent net als Lloret de Mar diverse kroegentochten en exclusieve uitgaansavonden. Camping La Masia ligt in het gezellige Blanes.

Discotheek Arena: Goedkoop uitgaan aan de costa brava? Discotheek Arena is de grootste en tevens goedkoopste discotheek in Blanes. In de Arena draaien geregeld bekende DJ's en is er elke week een schuimparty. Al met al een prima discotheek voor een leuke avond uit!
Holland Beachhouse: Holland Beachhouse is een gezellig feestcafé, waar u kunt genieten van Nederlandstalige en après-ski hits. Het feestcafé staat vooral bekend als goedkoop en gezellig, voor een goede prijs worden er namelijk extra grote glazen geschonken.
Club Essencia: Club Essencia is een exclusievere club en trekt een ouder publiek. De club heeft een mooi interieur en de gave lasershows zijn ook een extra toegevoegde waarde. Club Essencia biedt zo af en toe ook speciale avonden aan, waarbij er alleen mensen die op de gastenlijst staan naar binnen mogen (indien u op de gastenlijst kunt komen, raden wij het zeker aan om een bezoekje te brengen aan de club).

Uitgaan in Platja d'Aro

Platja d'Aro wat op ca. 5 min rijden van camping Valldaro ligt is niet alleen een leuk plaatsje om 's middags te bezoeken, maar is er met de vele Nederlandse jongeren die in de zomerperiode naar Platja d'Aro gaan ook in de avond genoeg te beleven.

Café Buba : Buba is een klein, maar gezellig café waar de drank rijkelijk vloeit. Daarnaast heeft het café een gezellig buitenterras waar u rustig een drankje kunt doen en daarbij toch kunt genieten van de muziek.
Discotheek Inox: Elke avond gaat rond 1.00u 's nachts Discotheek Inox open. Deze dicotheek is populair onder Nederlandse jongeren en organiseert elke avond wel een ander themafeest. Wilt u vanaf de camping uitgaan aan de Costa Brava? Dan heeft u bij deze club geluk, want u kunt meestal met uw campingbandje gratis naar binnen.

Uitgaan in Estartit

Met ca. 15 min vanaf camping El Delfin Verde bevindt u zich in Estartit, waar u 2 gezellige uitgaansgelegenheden kunt vinden.

Discotheek Maxims: Discotheek Maxims is zeer bekend onder Nederlandse vakantiegangers en is opgedeeld in 3 verdiepingen (met buitentuin). Op elke verdieping kunt u dansen op een ander genre muziek, oftewel voor elke discotheek ganger is hier wel een zaal om lekker te kunnen dansen!
Discotheek Podium: Discotheek Podium is een gezellige discotheek, waar vooral veel Engelsen op af komen. Deze staan bekend als zeer uitbundig, waardoor u in deze discotheek voldoende vermaak heeft.

Costa Brava

Meer over de Costa Brava

Wilt u meer weten over de regio rondom de Costa Brava? Bekijk dan onze speciale Costa Brava pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.