Uitgaan aan de Costa Brava

Een camping vlakbij discotheken, clubs, kroegen en bars? De Costa Brava is één van de bekendste en grootste uitgaansgebieden van Spanje en staat bekend om haar bruisende uitgaansleven. Badplaatsen als Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Platja d'Aro en Estartit zijn enorm populair onder Nederlandse jongeren. Uitgaansstad Lloret de Mar heeft zelfs meer dan 400 uitgaansgelegenheden: van exclusieve discotheken tot gezellige bars. Iedere zomer is het 24/7 feest aan de Costa Brava!

feest costa brava
discotheek costa brava
dansen

Uitgaan aan de Costa Brava, in Lloret de Mar

Lloret de Mar is de place to be aan de Costa Brava. In deze badplaatsen zijn vele discotheken, bars, clubs en kroegen die tot in de late uurtjes doorgaan. Aan de hoofdstraat liggen alle uitgaansgelegenheden bij elkaar. In feeststad Lloret valt genoeg te kiezen!

Naast de vele discotheken en kroegen worden in Lloret de Mar ook speciale beachparty's, bootfeesten, kroegentochten en exclusieve uitgaansavonden gehouden. Rustig relaxen? Ga naar één van de vele lounges die aanwezig zijn in Lloret de Mar. De gezellige binnenstad en vele terrasjes van Lloret bereikt u binnen 20 autominuten vanaf Camping La Masia.

Populaire discotheken

Als de zon in Lloret ondergaat, komt de Spaanse kustplaats helemaal tot leven!

Discotheek Tropics : Discotheek Tropics is één van de bekendste clubs in Lloret de Mar en zeer populair onder Nederlandse jongeren. In Tropics worden elke week leuke themafeesten gegeven, is er een hiphop- en viproom en treden grote (Nederlandse) Dj's en artiesten regelmatig op.
Discotheek Bumpers: Discotheek Bumpers is een grote club. De inrichting is bijzonder: naast een tropische buitentuin is er een glazen dansvloer waar tropische vissen onder zwemmen. Bij Bumpers draaien internationale DJ's en worden verschillende muziekstijlen gedraaid: van house- en trancemuziek tot top 40 en urban. De discotheek richt zich voornamelijk op jongeren tussen de 19 en de 25 jaar en gaat door in de late uurtjes.
Feestcafé The Box: Klaar voor een lekker Hollandse avond uitgaan aan de Costa Brava? Feestcafé The Box is typisch Hollands feestcafé. Voor een bezoek aan één van de grote discotheken kunt u hier prima terecht voor een lekker drankje en goed feestje. Geniet in het feestcafé van de meest gekke spellen, van de Meter Bier Wedstrijd tot het WK Buikschuiven!

Uitgaan in Blanes

Hoewel Blanes een stuk minder groot is dan Lloret de Mar, is het prima uitgaan in Blanes! Net als Lloret de Mar zijn hier diverse kroegentochten en exclusieve uitgaansavonden en ook Camping La Masia ligt in het gezellige Blanes.

Discotheek Arena: Goedkoop uitgaan aan de Costa Brava? Discotheek Arena is de grootste en goedkoopste discotheek van Blanes. In de Arena draaien geregeld bekende Dj's en is er elke week een schuimparty. Al met al een prima discotheek voor een leuke avond uit!
Holland Beachhouse: Holland Beachhouse is een gezellig feestcafé, waar u geniet van Nederlandstalige en après-ski hits. Het feestcafé staat vooral bekend als goedkoop en gezellig: voor een goede prijs wordt namelijk in extra grote glazen geschonken.
Club Essencia: Club Essencia is een exclusieve club en de minimumleeftijd is 18+. De club heeft een mooi interieur en ook de gave lasershows zijn een extra toegevoegde waarde. Af en toe biedt Essencia ook speciale avonden aan en op sommige avonden is er een gastenlijst. Wanneer u op de gastenlijst kan komen, raden wij het zeker aan om een bezoek te brengen aan deze grote club.

Uitgaan in Platja d'Aro

Binnen vijf autominuten bent u van Camping El Delfin Verde Playa d'Aro in Platja d'Aro. Een leuk uitgaansstadje om 's middags te bezoeken én, met de vele Nederlandse jongeren die in de zomerperiode naar Platja d'Aro gaan, valt er 's avonds genoeg te beleven.

Café Buba: Buba is een klein, maar gezellig café waar de drank rijkelijk vloeit. Tevens heeft het café een gezellig buitenterras waar u rustig een drankje kunt doen en tegelijkertijd geniet van de muziek.
Discotheek Inox: Elke avond gaat rond 01.00 uur 's nachts Discotheek Inox open. Deze discotheek is enorm populair onder Nederlandse jongeren en elke avond wordt er wel een ander themafeest gehouden. Wilt u vanaf de camping uitgaan aan de Costa Brava? Dan heeft u bij deze club geluk: meestal komt u met uw campingbandje gratis naar binnen.

Uitgaan in Estartit

Binnen vijftien autominuten bent u van Camping El Delfin Verde in Estartit, waar u twee gezellige uitgaansgelegenheden vindt.

Discotheek Maxims: Discotheek Maxims is zeer bekend onder Nederlandse vakantiegangers en opgedeeld in drie verdiepingen, mét buitentuin. Op elke verdieping danst u op een ander genre muziek, oftewel: voor elke discotheekganger is hier wel een zaal om lekker te kunnen dansen!
Discotheek Podium: Discotheek Podium is een gezellige discotheek, waar vooral veel Engelsen op af komen. Deze staan bekend als zeer uitbundig, waardoor u in deze discotheek voldoende vermaak heeft.

Costa Brava

Meer over de Costa Brava

Wilt u meer weten over de regio rondom de Costa Brava? Bekijk dan onze speciale Costa Brava pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.