Op vakantie in eigen land?

Tijdens de vakantie op zoek naar een leuk avontuur? Kijk dan eens naar een campingvakantie in Noord-Brabant! In Noord-Brabant zijn verschillende leuke activiteiten te doen met het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld Safaripark Beekse Bergen, de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling! Bij Safaripark Beekse Bergen waant u zich volkomen in de Afrikaanse sferen tijdens de safari. Maar ook een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, of vissen in het Victoriameer: alles is mogelijk. Het park in Hilvarenbeek biedt, voor jong en oud, een unieke kampeerervaring in Nederland!

Safaricamp De Beekse Bergen dieren
Safaricamp de Beekse Bergen gezin
safaripark Beekse bergen tijger

Safaripark Beekse Bergen - Hilvarenbeek

Kies voor avontuur met uw eigen auto, stap in de safaribus of ontspan tijdens een prachtige boottocht tijdens één van de indrukwekkende safari's door Beekse Bergen. Onderweg ontmoeten jullie meer dan 150 exotische diersoorten, met ieder een eigen verhaal en gewoontes. Zo staan jullie in oog in oog met jachtluipaarden, blauwe gnoes, gorilla´s, hyena´s, neushoorns en Californische zeeleeuwen. Langs de wandelroute worden, door een ranger, dagelijks verschillende dieren gevoerd. Een mooie mogelijkheid om de dieren van dichtbij te kunnen bewonderen!

Speelland Beekse Bergen - Hilvarenbeek

In Speelland Beekse Bergen vinden jullie zoveel attracties, dat jullie bijna niet weten waar jullie moeten beginnen: van de waverider en de trampolines tot de Aquashuttle. Kinderen wanen zich in de woestijn met de Safari Buggybaan, waar ze met stoere safari-auto’s door het Saharagebied van Speelland scheuren. Spring met z´n allen op de airtrampoline of zwem in het prachtige Victoriameer. Rust uit op het strand, waar jullie allerlei leuke speeltoestellen te vinden zijn. De minigolfbaan van het park bestaat uit verschillende banen die allemaal hun eigen uitdaging hebben. Sla - in zo weinig mogelijk slagen - de bal in de hole en geniet met de hele familie!

Dierenrijk - Nuenen

Ren als een cheeta, klim als een maki of bekijk de wereld door de ogen van een uil. Ga samen op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals jullie nog nooit hebben gedaan! De parmawallaby, cheeta, witwanggibbon, stokstaart, Aziatische olifant of Siberische tijger: jullie lopen ze in het park allemaal tegen het lijf... Geniet ook van de verhalen van de dierverzorgers tijdens de voederpresentaties. Hier razen de kinderen heerlijk uit in de speeltuin of schuiven ze aan bij het slingerend buffet voor de chimpansees. Als jullie goed kijken en luisteren, ervaren jullie van alles…

AquaZoo - Leeuwarden

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga in AquaZoo Leeuwarden samen op zoek naar bijzondere dieren als nijlkrokodillen, ijsberen, rode panda's, ringstaartmaki's en flamingo's. Leer tijdens de educatieve presentaties alles over de Humboldt pinguïns, zeeleeuwen en ijsberen. Ook kunnen jullie mee op zeehondentocht! Met de dierverzorgers gaat u met de schuit naar het midden van het meer, waar de zeehonden al nieuwsgierig een kijkje nemen. Zodra het emmertje vis tevoorschijn komt, kunt u ze van heel dichtbij begroeten!

Luchtvaartmuseum Aviodrome - Lelystad

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Bij Aviodrome kunnen jullie naast veel zien, lezen en horen, ook veel doen en beleven. Leef jullie uit op het springkussen, stap aan boord van een Boeing 747 of beleef een levensecht vliegavontuur in het 4D filmtheater. Zoek naar waardevolle objecten in de schatkamers en bekijk daarna de spectaculaire 4D-film Skymania. Zijn jullie zenuwen Spykerhard? Sla jullie vleugels uit bij Aviodrome!

ZooParc - Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verkennen jullie in ZooParc Overloon de gebieden waar exotische flamingo´s, kirks dik-dik, fossa´s, netgiraffen, witte tijgers, apen en nog veel meer bijzondere dierensoorten leven. Tijdens je avontuurlijke Expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durven jullie af te wijken? Er zijn veel sluippaadjes, die een bezoek aan Zooparc - voor kinderen én volwassenen - extra avontuurlijk maken! Vooraan in het park zijn een grote speeltuin en een zelfbedieningsrestaurant te vinden. Ook fijn: er zijn meerdere terrassen waar jullie lekker kunnen uitrusten.

Vakantiepark Roompot de Katjeskelder

Vakantie Noord-Brabant

Gastvrijheid, wandelen, fietsen én culturele uitstapjes; Brabant heeft het allemaal. Het leven is goed in het Brabantse land!

Bospark 't Wolfsven overzicht

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven

Camping de Heische Tip

Familiecamping met strandje en meertje

Camping De Heische Tip