leuke plaatsen

Houdt u ervan om plaatsen te bezoeken tijdens uw vakantie? Rent-a-Tent heeft een een aantal leuke plaatsen in diverse regio's voor u uitgezocht. In deze veelzijdige regio kunt u genieten van gezellige plaatsen, oude dorpjes en mooie steden.

Cote d'Azur

Vendée, Frankrijk

De Vendée is een van de meest toeristische regio's van Frankrijk. In de Vendée vindt u vele leuke kleine dorpjes en steden. In deze veelzijdige regio kunt u genieten van gezellige dorpjes en mooie steden.

sanary sur mer

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

De Languedoc-Roussillon is een toeristische regio in Zuid-Frankrijk, waar de zon volop schijnt. Bij Rent-a-Tent vindt u de leukste campings in de Languedoc-Roussillon, in deze regio verhuren wij comfortabele tenten en luxe stacaravans.

Pula Kroatie

Istrië, Kroatië

Istrië, is een regio aan de Adriatische kust en is een ultieme vakantiebestemming. U kunt hier niet alleen heerlijk genieten van zon, zee en strand. Istrië heeft namelijk een aantal dorpjes en stadjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

Grimaud Côte d'Azur

Côte d'Azur, Frankrijk

Er liggen een aantal prachtige plaatsen in Côte d'Azur die u tijdens uw vakantie kunt bezoeken. U vindt hier oude historische plaatsjes die prachtig tussen de heuvels gelegen zijn, leuke havenstadjes en levendige steden met de vele winkels en grote havens, waar de schepen u zullen verbazen.

Gardameer

Gardameer, Italië

Rondom het Gardameer bevinden zich heel veel verschillende leuke dorpjes en stadjes. In deze stadjes en dorpjes kunt u lekker rondwandelen, winkelen, een markt bezoeken en genieten van heerlijk Italiaans eten of een heerlijk wijntje drinken op één van de vele terrassen

sanary sur mer

Costa Brava, Spanje

De Spaanse Costa Brava herbergt tal van leuke dorpjes met een eigen charme en karakter. Aan de mooie stranden van de Costa Brava vindt u pittoreske vissersdorpen, historische trekpleisters en zonnige badplaatsen.

Luccs Toscane

Campings bij stad of dorp

Bekijk ook campings op loopafstand van een stadje of dorpje.

Ontdek markten

Ontdek markten

Ontdek ook diverse markten tijdens uw vakantie.