7-daagse fietsvakantie Gardameer

De leukste plekken om te fietsen en wandelen bij het Gardameer

Op zoek naar de leukste plekken om te fietsen en te wandelen bij het Gardameer? Er zijn rondom het Gardameer vele mooie wandel- en fietsroutes, waarbij u volledig op kunt gaan in de prachtige omgeving die de plekken rondom het Gardameer voor u te bieden heeft. Tijdens één van deze tochten zijn er ook voldoende terrasjes aanwezig waar u rustig even kunt uitrusten.

7-daagse fietsvakantie Gardameer
Noord Gardameer
Gardameer per fiets

Solferino

U kunt vanaf camping Bella Italia heerlijk fietsen naar Solferino, waar u te maken heeft met een prachtige omgeving. Hier fietst u door de wijngaarden, perzik en kiwiplantages. De weg naar Solferino is heerlijk rustig. Op de weg terug kunt u via het wijnbouwgebied van Lugana terug naar uw plek aan het Gardameer.

Monte Baldo

Indien u de prachtige natuur rond het Gardameer ter voet wilt verkennen, kunt u het beste de Monte Baldo Bergen intrekken. Hier kunt u genieten van het geweldige uitzicht op het Gardameer, onze tip is dan ook om te blijven tot de mooie zonsondergang. Vanaf camping Cisano San Vito is het nog wel een eindje rijden (ca. 50 min), maar zeker de moeite waard voor een leuk dagje wandelen!

Lazise - Bardolino - Garda

Camping Cisano San Vito is ideaal gelegen tussen de route van Lazise, Bardolino en Garda waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen bij het Gardameer. Hier is een lange route aangelegd, waarbij u kunt genieten van een mooi uitzicht op het meer. Langs het pad liggen verschillende restaurantjes en terrasjes, tevens komt het pad dicht langs verschillende centrums, waardoor u het wandelen of fietsen ook prima kunt combineren met een bezoekje aan een leuk dorpje of zelfs met een bezoekje aan de markt.

Fietstocht

U kunt vanaf diverse campings fietsen en wandelen bij het Gardameer, waarbij er voldoende plaatsjes zijn waar u heerlijk kunt uitrusten, een hapje kunt eten of even lekker kunt terrassen. Zo zijn er voldoende fietstochten die u ook heerlijk kunt combineren met het bezoeken van diverse leuke plaatsjes. Wilt u ontdekken welke plaatsjes wij u aanraden om naartoe te gaan? Bekijk dan onze leuke plaatsjes aan het Gardameer pagina!

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.