De leukste plekken om te fietsen en wandelen bij het Gardameer

Bent u op zoek naar de mooiste plekken om te fietsen en te wandelen aan het Gardameer? Rondom het Italiaanse Gardameer vindt u vele leuke wandel- en fietsroutes, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het schitterende Gardameer. Tijdens één van deze tochten zijn er voldoende terrasjes aanwezig waar u heerlijk kunt uitrusten.

7-daagse fietsvakantie Gardameer
Gardameer per fiets
Noord Gardameer

Solferino

Verken de regio vanuit uw luxe stacaravan op camping Bella Italia. Maak een heerlijke fietstocht naar Solferino. In deze omgeving fietst u langs uitgestrekte wijngaarden en indrukwekkende perzik- en kiwiplantages. Bovendien is de weg naar Solferino is heerlijk rustig. Op de terugweg kunt u, via het wijnbouwgebied van Lugana, terugfietsen naar de camping aan het Gardameer.

Monte Baldo

Indien u de prachtige natuur rond het Gardameer te voet wilt verkennen, kunt u de Monte Baldo Bergen intrekken. Vanaf waar u kunt genieten van het geweldige uitzicht over het Gardameer! De tip van Rent-a-Tent: geniet en wacht tot de zonsondergang voor een adembenemend uitzicht over het meer! Vanaf camping Cisano San Vito is het ca. 40 minuten rijden voor een leuk dagje wandelen, beslist de moeite waard!

Lazise - Bardolino - Garda

Camping Cisano San Vito is ideaal gelegen op de route van Lazise, Bardolino en Garda, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen aan het Gardameer. Hier is recent een lange route aangelegd, waarbij u al wandelend of fietsend van het schitterende uitzicht over het meer kunt genieten. Ook vindt u langs het pad allerlei terrasjes en restaurantjes, waar u van een lekker hapje of een drankje kunt genieten. Het pad voert u eveneens langs prachtige historische binnensteden, waardoor u het wandelen of het fietsen prima kunt combineren met een bezoek aan een pittoresk dorp of een bezoekje aan de markt.

Fietstocht

U kunt, vanaf diverse campings, fietsen en wandelen bij het Gardameer. U vindt er voldoende voldoende plaatsen waar u heerlijk kunt uitrusten, een hapje kunt eten of lekker op een terras kunt zitten. Bovendien kunt u een mooie fietstocht perfect combineren met een bezoek aan een sfeervolle plaats. Op zoek naar de plekken die Rent-a-Tent u aanraad om te bezoeken? Bekijk dan leuke plaatsjes aan het Gardameer pagina!

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.