De leukste plekken om te fietsen en wandelen bij het Gardameer

Op zoek naar de mooiste plekken om te fietsen en te wandelen bij het Gardameer? Rondom het Italiaanse Gardameer vindt u vele leuke wandel- en fietsroutes, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het schitterende Gardameer. Tijdens één van deze tochten zijn er voldoende terrasjes aanwezig waar u heerlijk kunt uitrusten.

7-daagse fietsvakantie Gardameer
Lazise Gardameer
Gardameer per fiets

Solferino

Zo kunt u, vanaf camping Bella Italia, heerlijk fietsen naar Solferino. In deze omgeving fietst u langs uitgestrekte wijngaarden en schitterende perzik- en kiwiplantages. Bovendien is de weg naar Solferino is heerlijk rustig. Op de terugweg kunt u, via het wijnbouwgebied van Lugana, terugfietsen naar uw vakantieverblijf aan het Gardameer.

Monte Baldo

Indien u de prachtige natuur rond het Gardameer te voet wilt verkennen, kunt u het beste de Monte Baldo Bergen intrekken. Daar kunt u genieten van het geweldige uitzicht op het Gardameer! Onze tip is dan ook om te blijven tot de mooie zonsondergang. Vanaf camping Cisano San Vito is het nog wel een eindje rijden (ca. 50 min), maar voor een leuk dagje wandelen is het beslist de moeite waard!

Lazise - Bardolino - Garda

Camping Cisano San Vito is ideaal gelegen tussen de route van Lazise, Bardolino en Garda, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen bij het Gardameer. Hier is een lange route aangelegd, waarbij u van een schitterend uitzicht op het meer kunt genieten. Ook vindt u langs het pad allerlei terrasjes en restaurantjes, waar u van een lekker hapje of een drankje kunt genieten. Het pad voert u eveneens langs prachtige historische binnensteden, waardoor u het wandelen of het fietsen prima kunt combineren met een bezoek aan een pittoresk dorp of een bezoekje aan de markt.

Fietstocht

U kunt, vanaf diverse campings, fietsen en wandelen bij het Gardameer. Daar vindt u voldoende voldoende plaatsen waar u heerlijk kunt uitrusten, een hapje kunt eten of lekker op een terras kunt zitten. Bovendien kunt u een mooie fietstocht perfect combineren met een bezoek aan een sfeervolle plaats. Wilt u ontdekken welke plekken wij u aanraden om naartoe te gaan? Bekijk onze leuke plaatsjes aan het Gardameer pagina!

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.