Bungalowtent huren in Kroatië

Idyllische eilanden, helderblauw zeewater, witte kalksteenstranden, schitterende baaien en steile rotsen: Kroatië heeft een zinderend mooie kust. Rent-a-Tent selecteerde een aantal gezellige familiecampings in Istrië en Dalmatië. Boek een verblijf in een ingerichte bungalowtent en geniet optimaal van luxe en comfort!

Labin - Kroatie
Pula - Kroatie
Zee en landschap Kroatië
Bekijk alle fotos (4 )

Prehistorische stad Vrsar

Van Umag (Istrië) in het noorden tot het zuidelijke Dubrovinik in Dalmatië, de parel aan de Adriatische Zee, een ideale zon-, zee- en strandbestemming: in Kroatië valt er van alles te beleven. Een echte aanrader is een bezoek aan Vrsar, een eeuwenoude toeristische stad vlakbij Porec. Het prehistorische stadje, twee km van Camping Porte Sole en zeven van Camping Bijela Uvala, is makkelijk met de auto te bereiken.

Volop watersportmogelijkheden

In de loop van de eeuwen bleef de stad goed bewaard: traditionele vishandel, smalle steegjes, bijzondere pleinen en monumenten als de Romaanse mariabasiliek, het Limski-kanaal en de Stadshoofdpoort bij de Foska Kerk. Tevens biedt deze bijzondere stad volop mogelijkheden voor (water)sporten als zeilen, windsurfen, (water)fietsen en tennis.

Het fjord van Istrië

In Istrië kunt u bovendien een eigen fjord vinden. Hoewel het officieel geen fjord mag worden genoemd, lijkt het Limski-kanaal ietwat op een gletsjer: een smalle baai tussen Vrsar en Rovinj met steile, dichtbegroeide oevers. In dit beschermde gebied worden oesters, mosselen en vis worden gekweekt en heeft u een prachtig uitzicht op het water!

Topcampings van Rent-a-Tent

Bent u op zoek naar een levendige sterrencamping in Kroatië? Santa Marina Boutique is een prachtige 5-sterrencamping, gelegen op 800 meter van de Adriatische Zee.

Voor een heerlijke strandvakantie kunt u een verblijf boeken op de terrassencamping Cikat, op het prachtige eiland Losinj. De absolute topattractie is het aquapark, met ruim 2400m² aan zwembaden, een 110 meter lange glijbaan, een speelkasteel, waterhellingen en twee peuterbaden. Het kiezelstrand van camping Polari is, met meer dan 2 kilometer, heerlijk lang langgerekt en loopt langzaam af in zee.

Maak een keuze uit onze topcampings in Istrië en bekijk ons ruime aanbod!