Zee en landschap Kroatië

Campingvakantie in Kroatië

Huur een Bungalowtent of Stacaravan in Kroatië.

Mobilhome of een volledig ingerichte bungalowtent boeken in Kroatië? Rent-a-Tent selecteerde een groot aantal gezellige familiecampings en grote, levendige campings in Kroatië. Kroatië is een vakantieland dat de laatste jaren steeds meer in opkomst is. Het land heeft een kuststreek van honderden kilometers en voor de kust liggen ruim 1.000 bewoonde en onbewoonde eilanden. De stranden van Kroatië zijn de op één na schoonste stranden van Europa. Istrië is het meest toeristische gedeelte van Kroatië en het grootste schiereiland van de Adriatische Zee.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Istrië
Pula Kroatie
Pula arena Kroatie
Bekijk alle fotos (4)

Kroatië is een vakantieland dat de laatste jaren steeds meer bekendheid geniet. Na zwaar geleden te hebben onder de oorlog in het voormalige Joegoslavië (her)ontdekken steeds meer mensen deze schitterende vakantiebestemming.

Kroatië heeft een kuststreek van honderden kilometers en voor de kust liggen ruim 1000 bewoonde en onbewoonde eilandjes. Doordat Kroatië in de voorbije jaren veel geïnvesteerd heeft in de verbetering van de infrastructuur is het land makkelijk te bereiken met eigen vervoer. Het meest bezochte gedeelte van Kroatië is het schiereiland Istrië, gelegen in het noordwesten. Het overgrote deel van onze campings bevindt zich dan ook hier om en nabij plaatsjes zoals Umag, Porec, Rovinj en Vrsar.

Maar ook het langste gedeelte van de Kroatische Kust, Dalmatië, wordt steeds meer bezocht. Deze streek strekt zich uit vanaf het eiland Pag in het noordwesten tot voorbij Dubrovnik. Bekende plaatsen zijn behalve Dubrovnik, Split en Zadar. Bij Zadar vindt u Holiday Village Zaton, een van de meeste geliefde vakantieparken in Kroatië.

Camping zoeken in Kroatië?

Zoek door alle campings in Kroatië en vindt uw ideale vakantie!