Vakantie Tirol

De pieken en dalen kenmerken de bergpracht van Tirol als één van ongelooflijke schoonheid. Door de vele sportmogelijkheden is het Tiroler gebergte een unieke vakantiebestemming. Kies voor een glampingvakantie in Oostenrijk en overnacht in een ingerichte bungalow- of glampingtent!

8-daagse wandelvakantie Der Tiroler Weg
8-daagse wandelvakantie Der Tiroler Weg
8-daagse wandelvakantie Der Tiroler Weg
Bekijk alle fotos (4 )

Beleef de natuur van dichtbij

Oostenrijk heeft u veel te bieden. Liefhebbers van een vakantie in de hoge bergen leven zich uit met activiteiten en genieten van de prachtige omgeving. Of u nu te voet, te paard of vanaf het water de indrukwekkende bergwereld wilt ontdekken: in Oostenrijk beleeft u de natuur van dichtbij.

'Altstadt' van Keizerin Sissi

In de huidige hoofdstad van Tirol zijn mooie middeleeuwse gebouwen te bekijken als huis Fürstenburg, met het beroemde 15-eeuwse gouden dak. Liefhebbers van Sissi bezoeken het 'Altstadt', het voormalige woonhuis van keizerin Elisabeth (Sissi).

Statige gebouwen

Is er in de majestueuze bergnatuur nog wel plaats voor kunst en cultuur? Ja hoor, Habsburgse en keizerrijke invloeden zijn terug te vinden in de kastelen, statige gebouwen in de steden en de kenmerkende bouwstijl. Innsbruck is een aparte vermelding waard met een fotogenieke Altstadt en het belangrijkste Landesmuseum van heel Oostenrijk. Grüss Gott!

Sfeervolle camping

Alle campings zijn door ons geselecteerd op de ligging, faciliteiten, kindvriendelijkheid en kwaliteit. De ligging van camping Sonnenplateau Gerhardhof is fenomenaal. Temidden van de bergtoppen van Tirol hebben de kinderen volop de ruimte om de natuur te ontdekken. Hier wordt gastvrijheid nog met een hoofdletter geschreven.

Kampeer in een ingerichte tent

Op onze camping in Tirol huurt u een compleet ingerichte bungalow- of lodgetent. Iedere accommodatie van Rent-a-Tent is uitgerust met een keukentje met koelkast, gastoestel, keukeninventaris, aparte slaapcabines met echte bedden en (tuin)meubilair, zodat u een groot gedeelte van uw vakantie heerlijk buiten door kunt brengen. Bovendien beschikken zowel de Bungalowtent Blue als de GlamLodge tent over tentverwarming!

Glampingvakantie in Oostenrijk

Kamperen met een 'glamorous' tintje? Slaap comfortabel in een unieke, zelfontworpen glampingaccommodatie en huur de GlamLodge tent van Rent-a-Tent, met luxe faciliteiten als een verhard buitenterras met windbescherming, ventilator en een skottelbraai.

Bekijk Sonnenplateau camping Gerhardhof in Oostenrijk!