Opbouw bussen

Tentenbouwers gevraagd

Elk voor- en najaar worden onze tenten op- en af- gebouwd. De (de-)montageteams reizen van camping naar camping. Wij zoeken mensen met een goede gezondheid, humor en flexibiliteit en die goed in teamverband kunnen werken. U brengt de materialen van de opslag naar de bestemming (of terug) en bouwt de tenten op of af. Hierbij hoort ook de inrichting van de accommodaties.

Opbouw 2019 en aanmelden

Meld u aan voor de opbouw met start vanaf maart t/m juni 2019 of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Heeft u zin om mee te helpen, dan horen wij het graag. U kunt direct uw beschikbaarheid naar ons toe sturen via een email naar: logistiek@vakantieplezier.nl o.v.v. afbouwseizoen 2018 of via ons contactformulier.

Solliciteer hier

Opbouw GLT Montroant
Opbouw bungalowtent medewerker
Opbouw bungalowtent

Elk voor- en najaar gaan meerdere ploegen op pad naar de verschillende bestemmingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Italië om tenten op te zetten of af te bouwen. We zoeken o.a. ex-militairen, ex-politiemensen, vutters en/of gepensioneerden. Onze voorkeur gaat uit naar actieve en handige mannen en vrouwen vanaf 55 jaar met goede gezondheid. Een opbouwploeg bestaat uit ongeveer 5 tot 7 personen, mannen en vrouwen. Er wordt zoveel mogelijk samen gereisd, u reist per auto of Rent-a-Tent bestelbus met de hele ploeg van locatie naar locatie. Gemiddeld duren de rondes 3 tot 4 weken. Er zijn rondes waarin een 'kok' mee reist en de maaltijden verzorgt. Ook zijn er rondes waar de ploeg zelf voor de maaltijden zorgt. Het verblijf is op de camping. Overdag wordt er hard gewerkt in de buitenlucht en geïnteresseerden zullen dan ook over een goede gezondheid moeten beschikken.

Handige maten gezocht

Wij zijn op zoek naar montage- /demontagemedewerkers, tenten opbouwers en cateringmedewerkers die het leuk vinden om mee te gaan in een ploeg en/of te zorgen voor de catering tijdens de reis.

Wat verwachten wij van u?

 • U beschikt over een goede gezondheid, humor en flexibiliteit
 • U bent bereid samen te werken in team verband met een ploegleider
 • U houdt van het campingleven en dus eventueel slapen in een tent

Wat mag u van ons verwachten?

 • Een netto onkostenvergoeding per week
 • Gezamenlijk onderkomen voor slapen en douchen
 • Reiskostenvergoeding eigen auto
 • Een paar gezellige weken, werken in de buitenlucht, en u komt op de mooiste plekjes
 • Een dynamisch bedrijf, met eigen tenten en stacaravans op campings door heel Europa.
 • Persoonlijke en amicale sfeer
 • Deelname collectieve reisverzekering
 • Aantrekkelijke regeling voor vakanties van medewerkers en/of hun familie

Solliciteer hier

Interesse of meer weten?

Bellen: 0547 - 36 40 80 (met Hermien Kevelam en/of Josh ter Maat)

Mailen: logistiek@vakantieplezier.nl

Vragen beheerders Rent-a-Tent

Beheerders voor campings 2019

Wilt u beheerder worden bij Rent-a-Tent? Meld u aan.