RTL Nieuws te gast op camping Hennesee

Beheerster Elisabeth Nijhof-Van Gent van Rent-a-Tent verscheen afgelopen dinsdag op het RTL Nieuws. Nijhof, die op camping KNAUS Hennesee beheert, was blij verrast door de komst van RTL-verslaggeefster Laura Veneman.

Camping KNAUS Hennesee
Beheerster Elisabeth Nijhof - Van Gent campin
Hennesee Bungalowtent Blue en GlamLodge tent

Kriskras door Europa

,,Laura Veneman reist voor het RTL Nieuws door heel Europa, om op diverse vakantiebestemmingen toeristen te interviewen. Zo ook op camping Hennesee, waar ze de vakantiegasten van Rent-a-Tent interviewde", vertelt Elisabeth. De beheerster van Rent-a-Tent ontmoette de journaliste tijdens het inchecken.

Op beeld

Nadat Laura de camping en de gasten van Rent-a-Tent in beeld had gebracht, werd Elisabeth voor een reportage benaderd. ,,Omdat ik een interview voor de camera wel zag zitten, besloot ik ja te zeggen. Ze nam het gehele interview op met haar mobiel en een statief! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik stond perplex...”

,,Het is wennen, maar eigenlijk ook vanzelfsprekend"

Tijdens het interview stelde de journaliste vragen over de hygiëne- en veiligheidsregels van camping Hennesee. ,,De regels op de camping? Het is wennen, maar eigenlijk ook heel vanzelfsprekend. Je moet alleen rekening houden dat je constant een mondkapje meeneemt, waar je ook naartoe gaat als je naar binnen gaat. Overal waar je komt, hebben ze het al voor je geregeld. Kruizen op de grond, bellen als je naar binnen gaat en afstand houden. Die Duitsers zijn er wel op getraind, moet ik zeggen”, zegt Elisabeth in de video.

Tientallen reacties

,,Ik ging ervan uit dat ik nerveus zou zijn, maar dat was totaal niet het geval. Ik heb de vragen netjes beantwoord, blijkbaar met een typische Rotterdamse tongval. Daar was ik minder blij mee,”, zegt ze met een lach. Nadat ze dinsdag in het RTL nieuws te zien was, ontving de beheerster tientallen reacties. ,,Mijn eigen Facebookprofiel ‘ontplofte’ en ik kreeg talloze Whatsappberichten binnen. Ook mijn vriendinnen hadden mij voorbij zien komen op het RTL Nieuws!”

Grote toestroom

Elisabeth verwacht na 1 juli een grote toestroom van vakantiegasten uit Nederland. ,,Dan beginnen namelijk de schoolvakanties van de regio Noord. Voor Nederlanders is deze camping ideaal: camping Hennesee ligt aan de prachtige Hennesee. Bovendien is Hennesee in slechts enkele uren te bereiken!” In het stuwmeer kunnen de vakantiegasten zwemmen, vissen en uitdagende watersporten beoefenen als kajakken, zeilen en kanoën.

Bekijk het interview op de website van het RTL Nieuws!

Tentenbouwers De Molenhof RTV Oost

Alle hens aan dek bij de Markelose touroperator Rent-a-Tent

De opbouwploeg van Rent-a-Tent draait overuren.

Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Beheerders gevraagd

Wij zoeken actieve senioren, die graag hun vrije tijd op een camping doorbrengen en tegelijkertijd graag als beheerders voor accommodaties van Rent-a-Tent te willen fungeren. Bekijk hier de vacature!

Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media!

Lees op deze pagina al het nieuws van onze organisatie in binnen- en buitenland.

Cochem

Op vakantie naar Duitsland

Alle Duitse campings zijn geopend en er zijn geen enkele beperkingen meer om als toerist naar of door Duitsland te reizen.