Meer van Bled in Slovenië

Campingvakanties in Slovenië

Huur een Bungalowtent, Grand Lodgetent of Stacaravan in Slovenië.

Bungalowtent, lodgetent of stacaravan huren in Slovenië? Het schitterende vakantieland staat bekend als het 'Groene Hart aan de zonnige zijde van de Alpen' en met recht: ruim één miljoen hectare bos bedekt de helft van dit land. De prachtige ligging aan de Adriatische Zee en ten zuiden van de Alpen garandeert bovendien vele zonuren. Niet voor niets is het slogan van Slovenië: ‘I feel Slovenia!'

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Algemeen ViaLora ijsje
slovenia lake mountains
Postonja Cave
Bekijk alle fotos (4)

Schitterende bergen en meren

Met zijn 2.863 m torent de Triglav (‘Drie hoofden’) als hoogste berg van Slovenië boven de rest uit. Bekende meren in het gebied zijn die van Bled en Bohinj. Niet voor niets is het slogan van Slovenië: ‘I feel Slovenia’. Geen land heeft zo’n traditie als het gaat om Spa en Wellness dan Slovenië. Werkelijk elke therapie, of natuurlijk alleen maar pure waterverwennerij voor u en de kinderen, wordt hier in één van de vele kuuroorden aangeboden. Gun uzelf Slovenië!

Middeleeuwse steden

Slovenië wordt ook wel het groene Middellandse zeegebied genoemd. Het is een erg klein landje, qua oppervlak slechts de helft van Nederland. Slovenië wordt begrensd door Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije en de Adriatische Zee en de kust heeft slechts een lengte van 46,6 kilometer. Hier vindt u de steden Piran, Izola en Koper, met hun middeleeuwse karakter. Combineer eens bezoek aan het middeleeuwse centrum van Koper aan de Adriatische Zee met de curieuze zoutpannen van Secolvje, die van Lucija tot aan de Kroatische grens liggen.

Levendige hoofdstad Ljubljana

De hoofdstad van Slovenië is Ljubljana. Een stad met een klein stedelijke atmosfeer, waar oost en west elkaar ontmoeten. Ljubljana biedt een interessante mix van middeleeuwse, Barokke, Habsburger en modern art architectuur. In de zomermaanden verbreiden vele cafeetjes en bars zich naar buiten, naar de oevers van de rivier de Ljubljanica en naar de pleinen van het oude stadscentrum.

Kampeer in Slovenië

Rent-a-Tent biedt u campingvakanties in het oosten van Slovenië, op camping Terme Catez dichtbij de Kroatische grens en de Kroatische hoofdstad Zagreb. Wilt u in een bijzondere accommodatie overnachten? Dan is de sfeervolle Lodgetent Purple een echte aanrader! Deze glampingtent is uitgerust met drie slaapkamers, een toilet en een houten veranda met luifel.

Of overnacht aan het prachtige meer van Bled op camping Bled, in de compleet ingerichte Bungalowtent Blue of in de royale 8-persoons Grand Lodgetent met eigen sanitair.

waterspeeltoestel terme catez

Camping Terme Catez

  • Groot binnen- en buiten aquapark met glijbanen
  • Overdekt sport- en recreatiecentrum
  • Spa- en wellnesscentrum
  • Volop animatie voor jong en oud
  • Gelegen tussen Ljubljana en Zagreb
meer camping Bled 3

Camping Bled

  • Gelegen aan het meer van Bled
  • Unieke plek
  • Uitstekende wandelmogelijkheden
  • Zwemmen in het meer
  • Groene, rustige camping
VakantieVerhaal camping Polari strand

Afdalen in de grotten van Postonja

Vakantiegast Yvonne van der Velde ging in Slovenië op avontuur en ontdekte de wereldberoemde grotten van Postonja. Lees het VakantieVerhaal van de familie Van der Velde!

Spodnjeposavska

Vakantie Slovenië Spodnjeposavska

In het prachtige Sloveense binnenland, vindt u het fantastische zwembadencomplex van camping Terme Catez.

Slovenie-meer van Bled

Bungalowtent huren in Slovenië

Slovenië is een klein, zonnig, dichtbebost en bergachtig land, ingeklemd tussen Oostenrijk, Kroatië en Italië.

Slovenie-meer van Bled overzicht

Lodgetent huren in Slovenië

Huur een Grand Lodgetent of GlamLodge tent in Slovenië en geniet van de prachtige omgeving