Meer van Bled in Slovenië

Campingvakanties in Slovenië

Huur een Bungalowtent, Grand Lodgetent of Stacaravan in Slovenië.

Bungalowtent, lodgetent of stacaravan huren in Slovenië? Het land staat bekend als “Het groene hart aan de zonnige zijde van de Alpen”. En met recht: meer dan één miljoen hectare bos bedekt de helft van dit land en de ligging ten zuiden van de Alpen en aan de Adriatische Zee garandeert vele zonuren. Met zijn 2.863 m torent de Triglav (‘Drie hoofden’) als hoogste berg van Slovenië boven de rest uit. Bekende meren in het gebied zijn die van Bled en Bohinj. Niet voor niets is het slogan van Slovenië: ‘I feel Slovenia’. Geen land heeft zo’n traditie als het gaat om Spa en Wellness dan Slovenië. Werkelijk elke therapie, of natuurlijk alleen maar pure waterverwennerij voor u en de kinderen, wordt hier in één van de vele kuur-oorden aangeboden. Gun uzelf Slovenië!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
slovenia lake mountains
slovenia swan lake bled
Postonja Cave
Bekijk alle fotos (4)

Slovenië wordt ook wel het groene Middellandse zeegebied genoemd. Het is een erg klein landje, qua oppervlak slechts de helft van Nederland en wordt begrensd door Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije en de Adriatische Zee. De Sloveense kust heeft slechts een lengte van 46,6 kilometer. Hier liggen de steden Piran, Izola en Koper met hun middeleeuwse karakter.

De hoofdstad is Ljubljana. Een stad met een klein stedelijke atmosfeer waar oost en west elkaar ontmoeten en met een interessante mix van middeleeuwse Barokke, Habsburger en Modern Art architectuur. In de zomermaanden verbreiden vele cafeetjes en bars zich naar buiten, naar de oevers van de rivier de Ljubljanica, en naar de pleinen van het oude stadscentrum.

Van Lucija tot aan de Kroatische grens liggen de curieuze zoutpannen van Secovlje. Combineer dat eens met een bezoek aan het middeleeuwse centrum van Koper aan de Adriatische Zee.

Geen land heeft een zodanige traditie als het gaat om Spa en Wellness als Slovenië. Werkelijk elke therapie, of natuurlijk alleen maar pure verwennerij voor u en de kinderen, wordt hier in een van de vele kuuroorden aangeboden.

Rent-a-Tent biedt u campingvakanties in het oosten van Slovenië, camping Terme Catez dicht bij de Kroatische grens en de Kroatische hoofdstad Zagreb of bij het prachtige meer van Bled, een van de mooiste meren van Slovenie. U kunt overnachten in een compleet ingerichte bungalowtent of Grand Lodge tent met eigen sanitair.

waterspeeltoestel terme catez

Camping Terme Catez

  • Groot binnen- en buiten aquapark met glijbanen
  • Overdekt sport- en recreatiecentrum
  • Spa- en wellnesscentrum
  • Volop animatie voor jong en oud
  • Gelegen tussen Ljubljana en Zagreb
VakantieVerhaal camping Polari strand

Afdalen in de grotten van Postonja

Vakantiegast Yvonne van der Velde ging in Slovenië op avontuur en ontdekte de wereldberoemde grotten van Postonja. Lees het VakantieVerhaal van de familie Van der Velde!