Lodgetent huren in Slovenië

In Slovenië zijn er op het gebied van sport en ontspanning legio mogelijkheden. U kunt er mooie bergwandelingen maken of wildwatervaren, rodelen of mountainbiken in de fraaie natuur. Wij bieden u een tweetal prachtige Sloveense campings aan: één bij het meer van Bled en één bij Brezice.

slovenia mountain plains
Algemeen ViaLora ijsje
slovenia lake mountains
Bekijk alle fotos (4 )

Luxe kamperen aan het meer van Bled

Op familiecamping Bled in Bled-Gorenjska bent u aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie in de bergen. De Julische Alpen is een bergachtige streek met prachtige dalen en hoge bergtoppen en het terrasvormige kampeerterrein beschikt, door de aanwezigheid van naald- en loofbomen, over plekken met weinig begroeing in de zon en plekken met schaduw. De prachtige vijfsterrencamping Bled ligt aan het gelijknamige meer van Bled: hier halen grote en kleine kinderen hun hart op. Terwijl u van het schitterende decor geniet, zwemmen, roeien en kanoën zij in het meer.

Uniek overnachten in Spodnjeposavska

Bent u op zoek naar een camping met een groot waterpark en animatie? Iedereen die van waterpret of juist van ontspanning houdt, beleeft een geweldige vakantie op camping Terme Catež! Op deze prachtige gezinscamping in het binnenland van Slovenië vindt u volop vermaak voor jong en oud. Gasten van Terme Catez mogen daarnaast gebruikmaken van het groot opgezette zwembadcomplex, bestaande uit een 'zomerrivièra' en een 'winterrivièra.'

Bovendien steekt u vanuit Catež ob Savi gemakkelijk de grens over voor een leuke dagtrip naar Zagreb. De Kroatische hoofdstad ligt op slechts (ca.) 45 minuten rijden vanaf de camping!