Bungalowtent huren in Slovenië

Slovenië is een klein, zonnig, dichtbebost en bergachtig land, ingeklemd tussen Oostenrijk, Kroatië en Italië. Enerzijds rijk bedeeld met cultuur, historie en tradities, anderzijds toegankelijk, welvarend en modern. Wij bieden u een tweetal prachtige Sloveense campings aan: één bij het meer van Bled en één bij Brezice.

slovenia mountain plains
Algemeen ViaLora ijsje
slovenia lake mountains
Bekijk alle fotos (4 )

Schitterende ligging

Rent-a-Tent biedt campingvakanties aan op magnifieke plekken. Zo ook op Camping Bled aan het meer van Bled: een prachtig gletsjermeer met een eilandje en het kasteel van Bled op de heuveltop in noordwest-Slovenië. Camping Terme Catez ligt in het oosten, dichtbij de Kroatische grens en de Kroatische hoofdstad Zagreb.

Comfortabel overnachten

Rent-a-Tent biedt levendige charmecampings aan in Slovenië. Bij aankomst staat uw comfortabele bungalowtent op een mooie camping in Slovenië al voor uw klaar. De tent is ruim en compleet ingericht en is voorzien prima spiraalbedden, een kookgedeelte en een terrasset. Werkelijk alles is aanwezig; van blikopener tot theekan. Het enige wat u mee dient te nemen zijn bed- bad-, en keukenlinnen.

Maak een keuze en boek een verblijf in een comfortabele bungalowtent!