Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Beheerders op campings gezocht

Beheerders voor campings in Europa

Wij zoeken actieve, ouderen, die graag hun vrije tijd op een camping doorbrengen en daarbij plezier hebben om als beheerders te fungeren. Dit kan als vakantiewerk in het binnen- en buitenland. U bent verantwoordelijk voor het beheer van onze accommodaties. Daarnaast bent u op de camping het aanspreekpunt voor onze gasten. Gastvrijheid en een goed beheer zijn de belangrijkste punten voor de functie als beheerder, met de nadruk op service en kwaliteit. Wij zoeken beheerders voor de periode april t/m juli voor beheer van onze accommodaties en juli t/m september of indien gewenst een heel zomerseizoen (ca. 4 à 5 maand).

Vacature beheerders 2020

Voor seizoen 2020 is Rent-a-Tent op zoek naar beheerders op campings in Europa. Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres contact met ons op!

Solliciteer hier

Receptie bord camping Playa Brava (foto Marie
Domaine de Chalain beheerder receptietent
Receptietent camping Belledonne

Het seizoen loopt van april tot half september. Op een aantal campings is het mogelijk om alleen het voor- of hoogseizoen te beheren. Beheerders dragen de verantwoordelijkheid voor de Rent-a-Tent bungalow- of safaritenten en stacaravans met veel plezier.

U ontvangt de gasten met een kopje koffie of een koel drankje. De kinderen willen zo gauw mogelijk de camping op naar de speeltuin of het zwembad, u kunt in alle rust even de ‘zaken regelen’ met de gasten. U geeft een korte uitleg met wat bijzonderheden over de camping, zoals openingstijden winkel, receptie en eventueel afhaalmaaltijden en wat tips over de omgeving. Ook het innen van de borg behoort tot de taak van de beheerder.

U begeleidt de gast naar de geboekte accommodatie (tent en/of stacaravan) en geeft enige uitleg over de inventaris. Op vaste tijden bent u te vinden bij de receptietent, u beantwoordt de vragen van de gasten, geeft informatie over de omgeving en lost eventuele problemen op. U kunt de gast verwijzen naar de campingreceptie bij eventuele medische problemen. U verblijft op de camping, meestal op de receptieplaats, waar u uw eigen accommdatie neerzet. De receptietent wordt gebruikt als "werkruimte". Beheerders zijn verantwoordelijk voor de accommodaties, deze dient schoon en compleet bij aankomst van de gasten te zijn.

Wij vragen:

 • Ervaren kampeerders die houden van het campingleven
 • Pensioensgerechtigde leeftijd
 • In bezit van eigen toercaravan of camper voor huisvesting
 • Gevoel hebben voor service en over communicatieve eigenschappen beschikken
 • Goede gezondheid, actief en fit zijn
 • Zelfredzaamheid en technische handigheid
 • Representatieve uitstraling
 • Enige spreekvaardigheid in moderne talen (Engels, Duits en/of Frans)
 • Minstens 10 aaneengesloten weken beschikbaar
 • Meenemen van huisdier is toegestaan op een geselecteerd aantal campings in binnen- en buitenland. (Huisdieren zijn in Italië doorgaans helaas niet toegestaan.)

Wat mag u van ons verwachten?

 • Afwisselende functie bij een toonaangevende reisorganisatie
 • Prettige werkomgeving; op de mooiste locaties in Europa en bijzondere campings
 • Passende onkostenvergoeding
 • Deelname collectieve reisverzekering
 • Aantrekkelijke regeling voor vakanties voor beheerders en/of hun familie

Interesse? Meld u aan:

Heeft u interesse in het beheerderschap van Rent-a-Tent voor seizoen 2020? Vraag geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan, stuur aan Rent-a-Tent een e-mail met uw naam en adresgegevens of vul het contactformulier op deze site in.

Heeft u nog aanvullende vragen of opmerkingen? Neem dan hier contact met ons op.

Solliciteer hier

Reportage EenVandaag, 08-08-2019

Beheerders Rent a Tent

Interesse of meer weten?

Bellen: 0547 - 36 40 80 (met Hermien Kevelam)

Mailen: logistiek@vakantieplezier.nl

Opbouw bussen

Afbouwen van tenten

Wilt u meehelpen met de afbouw van onze tenten van eind augustus t/m november 2019 of de opbouw vanaf maart - juli 2020 ?

Bent u al beheerder? Log hier in

beheerders rat receptietent

Bent u nieuwsgierig geworden?

Lees ons artikel over ervaringen van beheerders op campings in Europa. Klik op de link Beheerders van de maand en maak kennis met onze beheerders.

Annemie Camping Les Ecureuils

Interview | Beheerders Jo & Annemie van Les Écureuils

Beheerders Jo (72) en Annemie (69) Brokamp-Wetzelaer vormen een vertrouwd gezicht op camping Les Écureuils. Elke zomer worden ze in de Vendée met open armen ontvangen door de gasten van Rent-a-Tent. Wat is het geheim van onze gastvrije beheerders uit Limburg?