Ervaringen van beheerders

Rent-a-Tent heeft verscheidene beheerders in de spotlights gezet de afgelopen twee jaar. Van spinnenwebben weghalen tot het verwelkomen van gasten: onze beheerders vertellen alles over hun belevenissen. Lees hier de mooiste verhalen van onze beheerders!

Beheerders Marianne en Arie van Doren
Beheerders Domaine de Labeiller
Beheerder van de Maand september
Beheerder Rudolf en Dinie (foto Esther Rikken

Juli
,,Een jaar geleden vond ik een advertentie in de krant, waarin beheerders gezocht werden. Volgens Dinie is mijn 'project' vanaf dat moment begonnen", aldus beheerder Rudolf. Half juli werd hij, samen met zijn vrouw Dinie, gevolgd door het team van 'Expeditie Oost'.

Beheerders Ria & Wim Selderbeek

Juni

,,Wij horen wel eens van onze gasten: ‘Heeft u ook de leeuwen gehoord vannacht?’ Dat is dan vaak het geval!" Beheerders Wim (74) en Ria (72) Selderbeek vormen al jarenlang de vaste gezichten op Vakantiepark Beekse Bergen.

Safaritent Taupe camping Gulperberg

Mei

,,We kunnen niet wachten om onze eerste gasten van het jaar te verwelkomen. Toen we te horen kregen dat we op 1 juli mochten beginnen, sprongen we van blijdschap een gat in de lucht¨, aldus beheerders Henk Boer (75) en Jacqueline (70) Boer-Heesakkers.

Richard Geneuglijk receptietent

April

Met een goed gevoel blikken Richard (65) en Wilma (65) Geneuglijk terug op hun beheerdersavontuur op de kasteelcamping Les Gorges du Chambon in Midden-Frankrijk. ,,Na een paar dagen zien we de vakantiegasten opknappen, alles valt van hen af. Ze worden vrolijk, omdat ze écht even tot rust komen!”

Ap en Dinie ten Arve camping Valldaro

Maart

Voor het tweede jaar op rij reizen beheerders Ap (71) en Dinie ten Arve (68) af naar camping Valldaro. Op de levendige familiecamping vormen ze het aanspreekpunt voor de Rent-a-Tent vakantiegasten én verzorgen ze het onderhoud en de schoonmaak van veertig accommodaties.

Beheerder Otger Hullegie camping Barco Reale

Februari

Onder de Toscaanse zon stak Otger Hullegie (63) afgelopen zomer flink de handen uit de mouwen. De sportieve beheerder voelde zich helemaal thuis op de sfeervolle familiecamping Barco Reale in Lamporrechio. ,,De vrijheid van het kamperen trekt mij wel. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt.”

Beheerders Arie & Marianne Chateau de Galinée

Januari

Docente Marianne en haar man Arie van Doren gingen afgelopen zomer voor het eerst aan de slag op familiecamping Château de Galinée in Bretagne. ,,Toen de kans zich voordeed, hoefden we niet lang na te denken. We droomden er altijd al van om met z’n tweeën in het buitenland te werken!”

Restaurant aan meer La Forge de Ste. Marie

December

De beheerders Frans (81) en Mieke (80) vormen al twintig jaar de spil tussen de campinggasten en het personeel van camping La Forge de Ste. Marie. Voor de 21ste keer reizen ze aankomende zomer af naar de kleinschalige familiecamping in de Champagne-Ardennen.

Beheerders Diana Baten-Bosman en Han Bosman

November

Han Baten (62) en Diana Baten-Bosman (59) van camping Domaine de Labeiller zijn al hun hele leven echte kampeerders. In de jaren negentig lopen ze op hun vakantieadres in Frankrijk onverwacht twee enthousiaste beheerders tegen het lijf. ,,Het werken als beheerder leek ons wel iets."

Camping Natterer See John Lok

Oktober

Avonturiers John (63) en Hermien Lok-Veldhuis (63) gingen deze zomer aan de slag op camping Natterer See in Tirol en keken tussen de groene velden en besneeuwde bergtoppen hun ogen uit. ,,Het is anders dan thuis, maar dat maakt het voor ons juist interessant”, aldus de reislustige beheerders.

Wilco Vrijenhoeff

September

Een gepensioneerd militair mét handige tips & trics? Beheerder Wilco Vrijenhoeff (60) zwaaide na 38 jaar af bij Defensie, maar gebruikt nog steeds trucs uit zijn diensttijd: ,,De afgelopen 38 jaar leerde ik een hoop handige kampeertrucs. Deze tips gaf ik door aan mijn gasten op camping Hof Domburg. En ja, ze waren er blij mee!", vertelt hij met een knipoog.

Jef en Diny Breuer

Augustus

Van spinnenwebben weghalen tot tenten schoonmaken: beheerders Jef (70) en Diny (66) Breuer draaien nergens hun hand voor om. ,,Juist het onverwachte vinden we leuk. Even een paar dagen helpen en zomaar in het vliegtuig stappen naar Italië", aldus Jef en Diny, beheerders van de maand augustus.

Beheerders Ria & Harry Besselink

Juli

Harry (67) en Ria (64) Besselink zijn beheerders van de maand juli. Het stel stak elf weken lang de handen uit de mouwen op camping Cavallino. Ria: ,,Heerlijk in het buitenland, met gezellige campinggasten in de weer zijn en in een mooie omgeving verblijven, dat leek ons wel iets."

Rent-a-Tent parasol

Beheerders gevraagd

Wij zoeken actieve senioren, die graag hun vrije tijd op een camping doorbrengen en tegelijkertijd graag als beheerders voor accommodaties van Rent-a-Tent te willen fungeren. Bekijk hier de vacature!

Opbouw bussen

Tentbouwers gevraagd

Wilt u meehelpen met de opbouw van onze tenten vanaf maart - juli of met de afbouw vanaf augustus - november? Bekijk dan hier de vacature!