Beheerder van de Maand rubriek

Beheerder van de Maand

In de rubriek ‘Beheerder van de Maand’ zet Rent-a-Tent iedere maand beheerders in de spotlights. Van spinnenwebben weghalen tot het verwelkomen van gasten: onze beheerders vertellen alles over hun belevenissen. Lees hier de mooiste verhalen van onze beheerders!

Beheerders van de Maand Ria en Harry (juli)
Beheerder van de Maand september
Beheerders van de Maand Jef en Diny (aug)
Henk & Sophie Versteegt camping Eschwege

Herfst
Terwijl de bladeren van de bomen vallen, valt er deze herfst in Eschwege van alles te beleven. Beheerders Henk (78) en Sophie (67) van camping Eschwege geven tips. ,,Voor iedereen is er iets leuks te doen. Of je nu wilt fietsen, wandelen, kanoën of paardrijden: de omgeving biedt volop mogelijkheden!"

Lees het interview
Wilco Vrijenhoeff

September
Een gepensioneerd militair mét handige tips & trics? Beheerder Wilco Vrijenhoeff (60) zwaaide na 38 jaar af bij Defensie, maar gebruikt nog steeds trucs uit zijn diensttijd: ,,De afgelopen 38 jaar leerde ik een hoop handige kampeertrucs. Deze tips gaf ik door aan mijn gasten op camping Hof Domburg. En ja, ze waren er blij mee!", vertelt hij met een knipoog.

Lees het interview
Jef en Diny Breuer

Augustus
Van spinnenwebben weghalen tot tenten schoonmaken: beheerders Jef (70) en Diny (66) Breuer draaien nergens hun hand voor om. ,,Juist het onverwachte vinden we leuk. Even een paar dagen helpen en zomaar in het vliegtuig stappen naar Italië", aldus Jef en Diny, beheerders van de maand augustus.

Lees het interview
Beheerders Ria & Harry Besselink

Juli
Harry (67) en Ria (64) Besselink zijn beheerders van de maand juli. Het stel stak elf weken lang de handen uit de mouwen op camping Cavallino. Ria: ,,Heerlijk in het buitenland, met gezellige campinggasten in de weer zijn en in een mooie omgeving verblijven, dat leek ons wel iets."

Lees het interview
Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Beheerder zijn bij Rent-a-Tent
Beheerders Jentje (66) en Anja (65) de Vries zagen het niet zitten om na hun pensioen niets te doen en alleen maar te reizen. ,,Het leek ons wel iets om onder de mensen te zijn, maar tegelijkertijd ook iets nuttigs te doen: we zijn nog té graag actief bezig." Inmiddels heeft het Friese stel tientallen campinggasten ontmoet.

Lees het interview
Gerrit Ter Maat

Beheerder én tentenbouwer
Elk seizoen zijn circa driehonderd beheerders en tentenbouwers actief voor Rent-a-Tent, waarvan een grote groep al jaren aan het bedrijf verbonden is. Eén van hen is de 69-jarige Gerrit ter Maat uit Aalten, die heeft opgebouwd op camping De Molenhof in het Twentse Reutum. ,,Slecht weer hoort er gewoon bij, ik beschouw het als een uitdaging!”

Lees het interview
RAT beheerders ontvangst Beekse Bergen

Interesse of meer weten?

Bellen: 0547 - 36 40 80 (met Hermien Kevelam) Mailen: logistiek@vakantieplezier.nl

Beheerders busje RAT op Beekse Bergen

Beheerders gevraagd

Wij zoeken actieve, ouderen, die graag hun vrije tijd op een camping doorbrengen en daarbij plezier hebben om als beheerders te fungeren. Dit kan als vakantiewerk in het binnen- en buitenland.