Beheerder van de Maand rubriek

Beheerder van de Maand

In de rubriek ‘Beheerder van de Maand’ zet Rent-a-Tent iedere maand beheerders in de spotlights. Van spinnenwebben weghalen tot het verwelkomen van gasten: onze beheerders vertellen alles over hun belevenissen. Lees hier de mooiste verhalen van onze beheerders!

Beheerders Domaine de Labeiller
Beheerders Natterer See
Beheerder van de Maand september
Beheerders Diana Baten-Bosman en Han Bosman

November

Han Baten (62) en Diana Baten-Bosman (59) van camping Domaine de Labeiller zijn al hun hele leven echte kampeerders. In de jaren negentig lopen ze op hun vakantieadres in Frankrijk onverwacht twee enthousiaste beheerders tegen het lijf. ,,Het werken als beheerder leek ons wel iets."

Lees het interview
Camping Natterer See John Lok

Oktober

Avonturiers John (63) en Hermien Lok-Veldhuis (63) gingen deze zomer aan de slag op camping Natterer See in Tirol en keken tussen de groene velden en besneeuwde bergtoppen hun ogen uit. ,,Het is anders dan thuis, maar dat maakt het voor ons juist interessant”, aldus de reislustige beheerders.

Lees het interview
Henk & Sophie Versteegt camping Eschwege

Herfst

Terwijl de bladeren van de bomen vallen, valt er deze herfst in Eschwege van alles te beleven. Beheerders Henk (78) en Sophie (67) van camping Eschwege geven tips. ,,Voor iedereen is er iets leuks te doen. Of je nu wilt fietsen, wandelen, kanoën of paardrijden: de omgeving biedt volop mogelijkheden!"

Lees het interview
Wilco Vrijenhoeff

September

Een gepensioneerd militair mét handige tips & trics? Beheerder Wilco Vrijenhoeff (60) zwaaide na 38 jaar af bij Defensie, maar gebruikt nog steeds trucs uit zijn diensttijd: ,,De afgelopen 38 jaar leerde ik een hoop handige kampeertrucs. Deze tips gaf ik door aan mijn gasten op camping Hof Domburg. En ja, ze waren er blij mee!", vertelt hij met een knipoog.

Lees het interview
Jef en Diny Breuer

Augustus

Van spinnenwebben weghalen tot tenten schoonmaken: beheerders Jef (70) en Diny (66) Breuer draaien nergens hun hand voor om. ,,Juist het onverwachte vinden we leuk. Even een paar dagen helpen en zomaar in het vliegtuig stappen naar Italië", aldus Jef en Diny, beheerders van de maand augustus.

Lees het interview
Frans & Ineke Camping de Molenhof EenVandaag

Topdrukte

Beheerders Frans en Ineke Hammer gingen van april tot begin september aan de slag op camping De Molenhof in Reutum, waar Rent- a-Tent vijftien plekken verhuurt. „Je moet dit vooral niet als werk gaan zien”, zegt Frans over de vereiste eigenschappen voor een beheerder.

Lees het interview
Beheerders Ria & Harry Besselink

Juli

Harry (67) en Ria (64) Besselink zijn beheerders van de maand juli. Het stel stak elf weken lang de handen uit de mouwen op camping Cavallino. Ria: ,,Heerlijk in het buitenland, met gezellige campinggasten in de weer zijn en in een mooie omgeving verblijven, dat leek ons wel iets."

Lees het interview
Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Juni

Beheerders Jentje (66) en Anja (65) de Vries zagen het niet zitten om na hun pensioen niets te doen en alleen maar te reizen. ,,Het leek ons wel iets om onder de mensen te zijn, maar tegelijkertijd ook iets nuttigs te doen: we zijn nog té graag actief bezig." Inmiddels heeft het Friese stel tientallen campinggasten ontmoet.

Lees het interview
Gerrit Ter Maat

Beheerder én tentenbouwer

Elk seizoen zijn circa driehonderd beheerders en tentenbouwers actief voor Rent-a-Tent, waarvan een grote groep al jaren aan het bedrijf verbonden is. Eén van hen is de 69-jarige Gerrit ter Maat uit Aalten, die heeft opgebouwd op camping De Molenhof in het Twentse Reutum. ,,Slecht weer hoort er gewoon bij, ik beschouw het als een uitdaging!”

Lees het interview
Rent-a-Tent parasol

Meer weten over beheerder worden?

Bellen: 0547 - 36 40 80 (Afd. Logistiek t.a.v.Hermien Kevelam) Mailen: logistiek@vakantieplezier.nl

Beheerders busje RAT op Beekse Bergen

Beheerders gevraagd

Wij zoeken actieve, ouderen, die graag hun vrije tijd op een camping doorbrengen en daarbij plezier hebben om als beheerders te fungeren. Dit kan als vakantiewerk in het binnen- en buitenland.