Lodgetent huren in Toscane

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte lodgetenten aan op de mooiste campings in Toscane, één van de mooiste streken van Italië! De combinatie van natuur en cultuur heeft een grote aantrekkingskracht. De kunststeden met schitterende musea, kerken en paleizen brengen zelf de echte kunstkenner in de verwarring over wat te bezoeken en waar te beginnen. De olijfboomgaarden en wijngaarden bepalen grotendeels het prachtige, lieflijke landschap van Toscane. En als u overnacht in een lodgetent dan krijgt uw vakantie in Toscane nog meer kampeergenot.

Toren van Pisa Pixaby
Omgeving camping Le Piannace
Luccs Toscane
Bekijk alle fotos (4 )

De Lodgetenten van Rent-a-Tent

Rent-a-Tent biedt diverse types lodgetenten aan op de campings in Toscane. Een lodgetent biedt u veel ruimte en comfort. De meesten beschikken over een verhoogde houten veranda, die volledig overdekt is.

De Lodgetent Purple bijvoorbeeld heeft een houten veranda maar ook een toilet. En op camping Norcenni Girasole waar deze lodgetent Purple staat is er zelfs nog een douche aanwezig in de lodgetent. Dat is nog eens luxe........

Een andere lodgetent is de Lodgetent Sand. Deze lodgetent heeft een houten veranda met overdekt zitgedeelte en loungebank. U vindt deze lodgetent op de heerlijke camping Le Capanne.

Op International Camping Etruria heeft u maar liefst de keuze uit drie types lodgetenten: de Lodgetent Forest, de Lodgetent Purple en de Lodgetent Sand. De Lodgetent Forest staat ook op een houten vlonder, heeft 2 ingangen en er is een ventilator.

Volop keuze aan lodgetenten bij Rent-a-Tent!