Vakantie natuurgebieden

Rent-a-Tent heeft een aantal campings in de buurt van prachtige natuurgebieden & natuurparken. in de regio's Côte d'Azur en Istrië kunt u er prachtig op uit trekken in de natuurgebieden & in de regio's Côte d'Azur en Languedoc-Roussillon kunt u heerlijk wandelen in één van de nabijgelegen natuurparken

kliffen eiland vendee

Vendée, Frankrijk

Natuurgebied

Er zijn een aantal mooie natuurgebieden in de Vendée te bewonderen. Met heuvelachtige landschappen, duinen, bossen, rotskusten, rivieren en moerassen heeft de Vendée u zeer veel diversiteit in prachtige natuur te bieden.

Istrie Plitvice meren

Istrië, Kroatië

Natuurgebied

De streek Istrië kent een aantal mooie plaatsen waar u kunt genieten van de natuur, maar indien u op zoek bent naar prachtige landschappen, dan zult u wat verder het binnenland moeten intrekken. Hier vint u namelijk prachtige ongerepte natuurgebieden met geweldige meren en watervallen.

camargue vaar frankrijk

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Natuurpark

De Languedoc-Roussillon kent een bijzonder rijke flora en fauna, waar ook veel wilde dieren in leven. Het merendeel van de natuurparken in Languedoc-Roussillon is zeer groot en heeft een prachtig groen landschap. U vindt hier onder andere mooie meren en dieren als wilde paarden, stieren en zelfs flamingo's.

Saint Tropez

Côte d'Azur, Frankrijk

Natuurpark

Er zijn een aantal prachtige natuurparken in Côte d'Azur gelegen. Deze natuurparken in Côte d'Azur hebben een rijke flora en fauna, waar u tijdens een wandeltocht, fietstocht, autotrip of zelfs al kajakkend, kanoënd of raftend van kunt genieten.

Zwembad campingvakanties Rent-a-Tent

Vakantietips

Heeft u tips voor uw vakantie nodig? Bekijk onze vakantietips.