'Expeditie Oost' op expeditie in Luxemburg

‘Expeditie Oost’ is de komende dagen op expeditie in Luxemburg! Daar volgt de filmploeg Dinie en Rudolf Hekman. Het enthousiaste en gastvrije beheerdersechtpaar uit Nijverdal is – in coronatijd - voor het eerst aan de slag op de familiecamping Fuussekaul in Heiderscheid.

Beheerders Dinie en Rudolf camping Fuussekaul
Coronamaatregels Camping Fuussekaul
Cameraploeg RTV Oost

Coronamaatregelen

'Expeditie Oost' onderzoekt hoe Nederlanders deze zomer vakantie vieren in Luxemburg. Vanwege het coronavirus is in Luxemburg het dragen van mondkapjes in winkels verplicht en geldt tot en met 31 juli een groepsverbod. Ook camping Fuussekaul heeft de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo bewaren de vakantiegasten minimaal twee meter afstand tot elkaar en is het opzetten van een mondkapje verplicht in de receptie en in de sanitairgebouwen.

,,Je bent er op een leuke manier mee bezig"

Beheerders Rudolf en Dinie worden in de reportage gevolgd in hun dagelijkse bezigheden. ,,Het contact met de vakantiegasten is toch waar het om draait", zeggen de enthousiaste beheerders in de video. ,,We willen de mensen welkom heten en het plezierig voor ze maken, waardoor ze zich direct op hun gemak voelen. Of het intensieve dagen zijn? ‘Intensief’ is een groot woord, maar je bent er wel op een leuke manier mee bezig.” In totaal zijn er deze zomer ruim 70 echtparen van Rent-a-Tent actief op diverse campings in Europa.

Uitzendingen

Wilt u onze beheerders in actie zien? Kijk woensdag 15 juni om 17.00 uur naar het programma ´Thuis in Overijssel' op RTV Oost via: https://bit.ly/2ZvUuLK of bekijk de tv-uitzending terug op: https://bit.ly/2CxMoJk. Op zondag 19 juli is de reportage vanaf 11.00 uur te zien in 'Expeditie Oost' via: https://bit.ly/3fxnSGX.

Bron: RTV Oost, 15-07-2020

Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media

Van het RTL Nieuws tot RTV Oost: Rent-a-Tent verschijnt regelmatig in de media via tv, radio, kranten en magazines. Volg al het nieuws over onze organisatie in binnen- en buitenland!

luxemburg

Achtergrondinformatie over vakanties in Luxemburg

We houden de situatie voor al onze campings zo goed mogelijk in de gaten. Bekijk alle informatie over de regelgeving op onze camping in Luxemburg!

Luxemburg

Campingvakanties in Luxemburg

Op slechts enkele uren rijden van Nederland ligt het schitterende Groothertogdom Luxemburg: tussen Frankrijk, Duitsland en België.

Camping Fuussekaul VakantieVerhaal

VakantieVerhaal | Feest op camping Fuussekaul

Een animatieclub, zwembad en een campingtreintje: Samantha Vos uit Delft beleefde met haar dochter Keylani een geweldige vakantie op camping Fuussekaul in Luxemburg.