Gast van de maand

Van Nederland tot aan Duitsland en van Frankrijk tot aan Slovenië: elk jaar genieten duizenden gasten van hun vakantie op een camping van Rent-a-Tent. Bent u via Rent-a-Tent op vakantie geweest en wilt u uw verhaal delen met onze volgers? Geef u dan op voor de rubriek ´Gast van de maand!

Atlantische kust
Kinderzwembad camping Gorges du Chambon
Gast van de Maand camping de Pekelinge Peter

Stap 1: Deel uw ervaring met Rent-a-Tent

Voor de rubriek ´Gast van de Maand´ kiest Rent-a-Tent elke maand een enthousiaste gast uit, die zijn of haar ervaringen wil uitwisselen met onze websitebezoekers en Facebookvolgers. Hiervoor schrijft u bijvoorbeeld reviews over uw vakantie, maakt u zelf leuke vakantiefoto´s en vlogs en laat u zich interviewen door onze redactrice.

Stap 2: Verdien mooie goody´s of een kortingscheque

Als dank ontvangt u, afhankelijk van de hoeveelheid materiaal en aangeleverde content, een mooie goodiebag of een kortingscheque van Rent-a-Tent. Tot slot verschijnt uw verhaal in de rubriek ´Gast van de Maand´ en natuurlijk op de Facebookpagina van Rent-a-Tent. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk gauw de spelregels van de actie!

Spelregels actie ´Gast van de maand´

  • In overleg met Rent-a-Tent deelt u uw persoonlijke ervaring: variërend van foto´s, video´s, vlogs en reviews tot het verlenen van medewerking aan interviews.
  • Afhankelijk van de aangeleverde content en de hoeveelheid materiaal, ontvangt u een goodiebag en/of een Rent-a-Tent kortingscheque, voor een vakantie bij Rent-a-Tent in het jaar 2020.
  • De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de geleverde bijdrage.
  • Rent-a-Tent behoudt zich het recht voor om de door u aangeleverde gegevens voor marketingdoeleinden te gebruiken.
  • Uw ervaringsverhaal wordt door ons beoordeeld en mag geen schuttingtaal, discriminerende en beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten.
  • Uiteraard dient u de mening en de privacy van anderen te respecteren.

Geef u op!

Wilt u benaderd worden voor de rubriek ´Gast van de Maand?´ Stuur uw aanmelding (tekst en foto´s) in voor een enthousiast vakantieverhaal in via ons contactformulier onder vermelding van ´deelname aan Gast van de Maand actie´. Of vul uw naam en emailadres hieronder in, voor nader contact met onze redactrice.

Sambuy

Gast van de Maand oktober

Hun vriendschap begon in 2017 op de camping in Frankrijk. Inmiddels zijn Ursula Boomkamp en Jolanda van der Kolk een onafscheidelijk duo en gaan ze samen op vakantie. ,,Eerst hadden we het nog over onze vakantievrienden, nu appen we elkaar bijna dagelijks", aldus Jolanda.

Gast van de Maand september familie Bolink

Gast van de Maand september

Vakantiegasten Ruben, Sandra en hun kinderen Eva (12), Noah (12), Nathan (6) en Benjamin (6) filmden hun vakantie op camping Les Écureuils met een drone. ,,We wilden onze vakantie op een leuke manier op film vastleggen, dus lieten we de drone boven onze hoofden zweven!"

VakantieVerhalen

Rubriek | VakantieVerhalen

We kennen ze allemaal: de vakanties waar u nog jaren over napraat. Omdat u een leuke tijd beleefde, er iets misging of doordat u juist iets onvergetelijks meemaakte. Ook onze gasten beleefden op reis allerlei avonturen! Lees de mooiste en bijzonderste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen.

Gast van de Maand camping de pekelinge Peter

Gast van de Maand juli

Vakantiegast Peter genoot met zijn gezin van een zonovergoten vakantie aan de Zeeuwse kust. ,,Je ziet ineens hoe mooi ons land eigenlijk is. Zeeland heeft het allemaal: mooie zandstranden en duinen, maar ook bossen, weilanden en polders!" aldus Peter.