Vakantieverhalen

VakantieVerhalen

We kennen ze allemaal: de vakanties waar u nog jaren over napraat. Omdat u een leuke tijd had, er iets misging of doordat u juist iets onvergetelijks meemaakte. Ook onze gasten beleefden op reis allerlei avonturen! Lees de mooiste, bijzonderste en ontroerendste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen.

Dini & Wim Eertink
Familie Knol-Wassink
Jack van Lent roadtrip
Camping Lanterna VakantieVerhaal

Waterpret in Istrië

Verhaal van familie Weltevreden

Moeder Annita vertelt: ,,Natuurlijk probeerden mijn dochters ook even het zoutwaterbad van de camping uit. Maar al vrij snel gingen ze weer terug naar het ‘gewone’ bad!"

Lees verder
Henk en Dini Camping Hennesee

Afkoelen aan de Hennesee

Verhaal van Henk & Dini

Een frisse duik nemen in het neer. Of met je handdoek neerstrijken op het zandstrand: Dini en Wim genoten deze zomer van een zonovergroten vakantie aan de Hennesee.

Lees verder
Jim Vakantieverhaal Cisano San Vito

Romantisch kamperen aan het Gardameer

Verhaal van Jim

Met een bootje over het Gardameer varen? De 25-jarige Jim uit Twente durfde het aan. ,,We meerden overal aan. Ideaal om een terrasje te pakken!”

Lees verder
De Molenhof Familie Knol-Wassink

Kamperen met een baby

Verhaal van de familie Knol-Wassink

Voor de derde keer gaan Harro en Lisette uit het Drentse Nijeveen met hun kinderen op kampeervakantie. ,,Als de kids het leuk hebben, hebben wij het ook naar ons zin!”

Lees verder
Formule 1-circuit (foto Kevin)

Bloedstollende race

Verhaal van Kevin

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Vallteri Bottas én ‘onze eigen’ Max Verstappen.. Formule 1-fan Kevin zag ze voorbijrazen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk.

Lees verder
Hennesee foto's Jotti Hamerlinck

Über die Grenze

Verhaal van Jotti Hamerlinck

Leidenaar Jotti Hamerlinck beleefde een fijne gezinsvakantie aan de Hennesee. ,,We waren verrast dat onze beheerder er al zo snel stond. Hij snelde in het holst van nacht naar ons toe..."

Lees verder
Roadtrip Jack van Lent

Roadtrip door de Côte d'Azur

Verhaal van Jack van Lent

Automonteur Jack van Lent (24) maakt deze zomer een geweldige roadtrip door Frankrijk. ,,In totaal hebben we nu op de motor zo'n duizend kilometer gereden. En ja, we zijn nog steeds onderweg!"

Lees verder
Ardèche

'Prehistorische' grot

Verhaal van vakantiegast Martin

Martin ging tijdens zijn vakantie op ontdekkingstocht in de Ardèche. De Nederlander daalde met zijn vrouw en kinderen 65 meter af in de replica van de wereldberoemde Grotte Chauvet!

Lees verder
Familie van Hoorn (Le Fréjus)

Luxe jachten

Verhaal van de familie Van Hoorn

,,In Cannes zagen we overal luxe jachten en dure auto’s, erg leuk om een keer te zien!" De familie van Hoorn kampeerde dit jaar aan de Côte d'Azur.

Lees verder
Kind Italië

Kamperen met kinderen

Verhaal van vakantiegast Marck

,,Mijn zoon en ik deden in het zwembad zelfs mee aan een lesje aquagym." Marck verbleef deze zomer met zijn gezin op camping Rosapineta aan de Adriatische kust.

Lees verder
Zuidlaardermeer

Strandvakantie aan het Zuidlaardermeer

Verhaal van de familie Overbeek

Varen over het Zuidlaardermeer én heerlijk relaxen bij beachclub Vifero: de familie Overbeek blikt terug op een geweldig kampeerweekend!

Lees verder
ARROMANCHES-BESSIN-FALAISE-LITTORAL-COTE-MER-

D-Day

Verhaal van Peter Heuveling

,,Ook de Prinses Irene Brigade hielp bij Operatie Paddle.” Elk jaar bezoekt Peter Heuveling de Nederlandse D-Dayherdenking in Arromanches.

Lees verder
Familie van den Hee 1

Luxe kamperen?

Verhaal van de familie Van Den Hee

De familie Van Den Hee ging voor het eerst op glampingvakantie in Twente: ,,Je ploft zo neer: de vakantie kan gelijk beginnen.”

Lees verder
Camping Woferlgut Oostenrijk bergen

Uitleven in de bergen

Verhaal van Yvonne Rosenkamp

Heerlijk sporten op vakantie? De Raaltese Yvonne Rosenkamp bracht een fijne sportvakantie door op Camping Woferlgut.

Lees verder
wijnvelden camping Château de Montrouant

Kasteelkamperen

Verhaal van Petra van Dijk

Voor de negende keer gaat Petra van Dijk naar Château de Montrouant. ,,Elk jaar schuiven we aan voor het kipbuffet", vertelt ze enthousiast.

Lees verder