waterpark costa brava

Bent u op vakantie en wilt u met de kinderen een leuke activiteit buiten de camping doen? Bekijk de pret- en waterparken waar u als gezin volop kunt genieten van spannende attracties en wilde glijbanen.

bootjes in attractiepark

Gardameer, Italië

De regio rondom het Gardameer biedt veel leuke pret- en waterparken. Er zijn ruim voldoende attracties en glijbanen aanwezig op de pret- en waterparken, waardoor u zich zeker geen zorgen hoeft te maken dat u zich zal gaan vervelen tijdens een dagje uit.

Buitenzwembad met waterglijbaan camp Cypsela

Costa Brava, Spanje

regio rondom de Costa Brava biedt leuke pret- en waterparken waar u met het hele gezin geniet van spannende attracties en wilde glijbanen. Op deze pret- en waterparken zijn voldoende attracties, glijbanen en speeltoestellen aanwezig. Volop waterpret en speelplezier!

water glijbaan camping La Sirene

Vendée, Frankrijk

Indien u een leuk dagje uit wilt, dan vindt u bij diverse pret- en waterparken plezier voor het hele gezin! U kunt genieten van één van de vele waterglijbanen, maar ook een themapark, avonturenpark en andere activiteiten zijn in de Vendée te beleven.

Zwembad camping Norcenni Girasole

Istrië, Kroatië

Bij de vakantiebestemmingen aan de Adriatische kust zijn mede door het toerisme een aantal leuke waterparken gebouwd. Daarnaast zijn er ook een aantal themaparken in dit deel van Kroatië. Er zijn al met al voldoende pret- en waterparken in Istrië, waar u plezier kunt hebben met het hele gezin!

Glijbaan met band Serignan Plage

Côte d'Azur, Frankrijk

U kunt genieten van grote kermissen, tot aan een attractiepark en spectaculaire waterparken. Wij hebben een aantal tips voor u, zodat u een dagje plezier met het hele gezin kunt hebben!

Camping Zaton zwembadcomplex

Campings met waterparken

Bekijk ook ons aanbod van campings met waterparken.

Kaart Europa

Begin met zoeken

Wilt u zoeken naar uw ideale vakantie? ga naar onze Zoek & Boek pagina.