Gast van de Maand

Van Nederland tot aan Duitsland en van Frankrijk tot aan Slovenië: elk jaar genieten duizenden gasten van een vakantie op een Rent-a-Tent camping. In de rubriek ‘Gast van de Maand’ zet Rent-a-Tent iedere maand vakantiegasten in de spotlights. Lees de leukste verhalen van onze gasten!'

Gast van de Maand camping de Pekelinge Peter
Waterdieren vangen camping Les Ecureuils
Camping Grand Lodgetent camping de Pekelinge
Gast van de maand oktober camping l´Idéal

Oktober
Hun vriendschap begon in 2017 op de camping in Frankrijk. Inmiddels zijn Ursula Boomkamp en Jolanda van der Kolk een onafscheidelijk duo en gaan ze samen op vakantie. ,,Eerst hadden we het nog over onze vakantievrienden, nu appen we elkaar bijna dagelijks", aldus Jolanda.

Gast van de Maand september familie Bolink

September
Vakantiegasten Ruben, Sandra en hun kinderen Eva (12), Noah (12), Nathan (6) en Benjamin (6) filmden hun vakantie op camping Les Écureuils met een drone. ,,We wilden onze vakantie op een leuke manier op film vastleggen, dus lieten we de drone boven onze hoofden zweven!"

Gast van de Maand camping de pekelinge Peter

Juli
Vakantiegast Peter genoot met zijn gezin van een zonovergoten vakantie aan de Zeeuwse kust. ,,Je ziet ineens hoe mooi ons land eigenlijk is. Zeeland heeft eigenlijk alles: mooie zandstranden en duinen, maar ook bossen, weilanden en polders!" aldus Peter.

 Beekse bergen rijden tussen giraffen

Rubriek | Gast van de Maand

In de rubriek ´Gast van de Maand´ lichten wij elke maand een leuk vakantieverhaal uit. Bent u in 2020 met Rent-a-Tent op vakantie geweest en wilt u uw verhaal delen met onze volgers? Geef u dan op voor de rubriek ´Gast van de maand!

VakantieVerhalen

Rubriek | VakantieVerhalen

We kennen ze allemaal: de vakanties waar u nog jaren over napraat. Omdat u een leuke tijd beleefde, er iets misging of doordat u juist iets onvergetelijks meemaakte. Ook onze gasten beleefden op reis allerlei avonturen! Lees de mooiste en bijzonderste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen.