Watersporten op vakantie

Watersporten op vakantie

Bent u een echte avonturier tijdens uw kampeervakantie? Dan hebben wij per regio voor u uitgezocht welke watersporten u niet mag missen tijdens uw vakantie!

Sailing Classics watersport mini zeil

Gardameer, Italië

Genoeg tot rust gekomen en op zoek naar sportieve watersport uitdagingen? Dan zit u bij het Gardameer goed, hier zijn genoeg watersport mogelijkheden te vinden! U kunt hier waterskiën, zeilen, surfen en kitesurfen.

kajakken costa brava

Costa Brava, Spanje

Op zoek naar avontuurlijke watersporten aan de Costa Brava? Aan de Costa Brava kunt u tal van watersportactiviteiten doen. U kunt hier zeilen, surfen, kajakken, jetskiën en zelfs flyboarden behoort tot één van de vele mogelijkheden. U kunt daarnaast ook snorkelen en duiken op meerdere plekken aan de Costa Brava.

Watersport in de Vendée

Vendée, Frankrijk

Indien u een watersportliefhebber bent dan zit u in de Vendée op de goede plek. De regio kent ca. 120 clubs en verenigingen die gericht zijn op watersportactiviteiten. Dit in combinatie met de vele watersport plekken en mogelijkheden in deze regio maakt de Vendée tot de ideale bestemming voor zowel beginnende als ervaren watersporters.

Kanoën varen

Istrië, Kroatië

Het schiereiland Istrië is perfect gelegen aan de Adriatische kust, waar u diverse watersport activiteiten kunt beoefenen. U kunt hier onder andere kanoën, windsurfen, jetskiën, parasailen, duiken, paddelen en waterskiën tegen een schappelijke prijs.

Watersport Domaine du Verdon

Côte d'Azur, Frankrijk

In deze regio heeft u een aantal leuke watersportmogelijkheden. Naast de gewone watersporten als duiken, jetskiën of kanoën kunt u in de Côte d'Azur ook genieten van een aantal gave watersporten als seakarten, varen in een powerboat of raften bij één van de wilde rivieren.

stranden bij regio's

Stranden

Ontdek ook diverse leuke strandjes in deze regio's.

water glijbaan camping La Sirene

Pret- en waterparken

Bekijk ook de pret-en waterparken in deze regio's.